- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
starr
őstag
Fent van a 107-es az 520-on. Egyérteműen pörgősebb lett. Azon kaptam magam, hogy nem csak tesztelgetem, használom is. Fel sem tűnt, hogy nem a 640 van a kezemben. Szóval alakul
[ Szerkesztve ]
-
mdraco
őstag
Még mindig "early" a megjelenésre vonatkozó infó, tudom hogy javítani való bug van, de ezek ennyire nem sietnek.. [link]
-
nicu71
addikt
-
confuser
senior tag
válasz Plazmacucci #11397 üzenetére
Ezt a negativitást igazán kukázhatnád. Ment a fröcsögés, hogy nem olvasnak feedback-et meg szarnak rá, erre írtam egy tweet-et, és fél órán belül válaszoltak, hogy rajta vannak már. Most meg azon megy a fröcsögés, hogy akkor miért nincs már kijavítva. És nem, nem erre az egy bugra van a team, csak gondolom ez pl. az "input/billentyűzet" team feladata. És a bugoknak általában nem a kijavítása tart sokáig, hanem a hiba okának feltárása.
Én egy szaros fingós appot nem fejlesztenék ilyen társaságnak, nem hogy mobil OS-t...
-
pprod94
aktív tag
Egyre csalódottabb vagyok.. Még mindig újratölt az Edge 2 mobilos ph oldallal.. Ennyire nehéz optimalizálni?
-
félisten
-
MrCsiT
addikt
válasz confuser #11414 üzenetére
A tények makacs dolgok. Hiába írod, hgy "negativitás" , ez a hiba minimum hetek óta megvan!
HA valóban külön lenne minden egyes bugra, vagy funkcióra 1-1 team (amit azért erősen kétlek), akkor ennek a rendszernek már sokkal hamarabb kellett volna sokkal jobban működnie (feltételezve azért, hogy vélhetően nem a leggyengébb képességű programozókat alkalmazzák.)
Ennek ellenére, elég, ha a Tiéd alatti hsz-t olvasom, - hogy bizony, az Edge még mindig csalódást keltő teljesítményt nyújt - és mivel e mellé, annyi eszük nincs (már elnézést), hogy a telón a rohadtul semmitmondó "frissítéseket telepítettünk" üzenet helyett, ott állna, hogy mi a fenét változtattak, így persze, hogy a felhasználó azt érzi, hogy "hetek óta nem csinálnak semmit, tehát balfékek.." ?!Mobil OS-t pedig nem kötelező fejleszteni - főleg, átgondolatlanul nem, pármillió béta teszter "támogatásával"..
Nem mellesleg, a 950-ben lévő vason már elmászna a 6-os droid, ki lehet adni azzal (igaz, amilyen ronda szegényke, azzal se nagyon fogyna.. )A másik kedvencem, hogy csak WP-n tapasztaltam azt az érdekességet, hogy az egyik frissítés után, elkezdett sírdogálni, hogy az SD kártyával gond van. Ebbe belefutottam anno 8.1 alatt is, e miatt, cseréltem a Samsunk sdhc-t Sandisk-re. Az egy ideig jó volt, most már arra is sírdogál, hogy vizsgálat kellene. egyszer megengedtem neki, 10 perc után közölte, hogy a kártya javíthatatlan, tegyek be másikat.
A kérdéses kártyát egy s3 mini-be rakva, gond nélkül olvastam/mentettem a tartalmát, majd - mégis csak WP-s progamok vannak rá telepítve - visszatettem a WP-s telóba. A vizsgálat-ra azt választottam, hogy ne vizsgálja, majd, 3-4 perc múlva, a menüben addig szürke, az SD-re telepített programjaim ikonjai életre keltek.. ehhez is csak gratulálni tudok a cégnek, a remek SD használathoz..[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
confuser
senior tag
A fejlesztés folyamata nem egy szép folyamat, és a vége (bugfix+optimalizáció) nem is látványos. Aki ezt nem tudja felfogni, az ne legyen Insider.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz confuser #11418 üzenetére
Az a baj, hogy az MS-nél ez átment egy Never Ending Story -ba.
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
Dzsosy
senior tag
Nem kell ezt olyan komolyan venni. Akik most ezt szidják és a 8.1-et istenítik, ugyanezt csinálták anno 8.1 PfD-nél is, csak ott a 8.1 volt a "bugos szar" és a 8.0 az etalon.
Nincs ezzel semmi baj szerintem. Ha náluk előjönnek a bugok, akkor itt lehet panaszkodni, hisz ez a fórum lényegében erről szól. -
félisten
Szerintem a kommunikáció rátesz az egészre még egy lapáttal. Véletlenül sem azt kommunikálják, hogy itt most a rendszert alkalmazásait fejlesztik és a core bogokat közben a redstone csoport javítja amit nem kapunk meg, hanem kussolnak a hónapok óta meglévő hibákról közben meg a ceo ritkán megszólal a nagy tervekről meg hogy milyen jó lesz.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Aethelstone
addikt
Teljesen jó az új build. Egyedül az Edge nem internet kompatibilis. Elég gyakran összedől egy egy weboldalnál.
MI 10T Pro 8/256 , Arsenal FC - Go Gunnarz...
-
Boonen007
őstag
Én már a legutolsó 3-4 build óta nem csináltam HR-t csak ráengedtem az újat és teljesen jó, gyors stabil 920-on. Nekem már semmilyen gondom nincs vele vagy bug.
-
savoo
addikt
-
Dzsosy
senior tag
Szerintem csak az idő megszépíti az emlékeket.. Nagyon sok embernek volt akkor is baja az új rendszerrel, míg másoknak nem.
Emlékezzünk csak vissza mondjuk az egyik slágerre, hogy egyeseknek mennyi gondjuk volt a zenelejátszóval..De ugyanígy megvolt a két tábor WP7-röl WP8-ra álláskor is.
Ez úgymond a világ rendje.. kár ezen felhúznia magát bárkinek is..
[ Szerkesztve ]
-
chipesz
őstag
8.1 esetében teljesen más volt az egész.
10-nél, amikor behozták 1 évvel ezelőtt az Insider programot, akkor a fejlesztés közbeni állapotot szépen végig lehetett követni.
8.1-nél a Developer Preview programban már a "végleges" verzió volt, csak "fejlesztőként" hamarabb megkaptad.Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
depzoo
tag
Hali.
Lesz ebből valami nemsokára a non insidereseknek vagy lemondhatok róla? A dec közepei release miatt vettem meg mikulásra a 640 DS-t, akkor azt hittem karácsonyra már wp10 lesz rajta. Nem tartom magam türelmetlen embernek de a 0 info azóta aggasztó.
[ Szerkesztve ]
Ryzen + Vega (?)
-
toyone
őstag
válasz Partyface007 #11434 üzenetére
Nem sajnos.
Ennyi az újítás [link]
Szerk.
Most látom hogy már nem újdonság a .107, elsiklottam felette hogy már tudjátok. De tegnap este még nem ajánlotta fel a telefon.
[ Szerkesztve ]
Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
-
spider23
aktív tag
Én amit észrevettem és végre nagyon jól működik az az egyik wifitől a másikig való barangolás azonnal és zökkenőmentesen megy automatikusan!
Csak hogy legyen pozitív dolog is.(házon belül több wifi router van hogy a jelet adja normálisan az egész házban ugyan azon SSID-n, eddig ez nem működött win-es rendszeren)
[ Szerkesztve ]
-
spider23
aktív tag
-
KunEmber
senior tag
Windows 10 Mobile: 10586.107: Javítottak egy problémát, ami bizonyos esetekben hiányzó csempéket idézett elő a Start képernyőn gyári, tiszta rendszer első használatánál.
Szuper. De arra az életszerű helyzetre nem készültek fel, hogy valaki nem akar HR-t a telepítés után?http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
confuser
senior tag
válasz Plazmacucci #11423 üzenetére
Az általános kommunikáció szar, ezt aláírom. Mondhatni MS hagyaték.
-
tomboy0013
veterán
válasz KunEmber #11441 üzenetére
Ez mind nagyon jó, de hol van a képen az említett Startképernyő? Amit leírnak az nagyon nem az a bug amit te próbálsz bemutatni. Ez az alkalmazáslista nem a startképernyő. És eltűnő csempe alatt nem is ezt értik, hanem, hogy totál nem látsz 1 csempét a kezdőképernyőn. Régebben nálam volt ilyen gond, de már egy pár build óta ez nem áll fenn.
-
meszipeti
aktív tag
Azt észrevettétek, ha a Kapcsolatokban keresek valakit és már csak egy név marad alul, kilép az egészből?
"A játék az nem játék"
-
KunEmber
senior tag
válasz tomboy0013 #11445 üzenetére
Akkor bocs. Javítsák az alkalmazáslistát.
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest