- iPhone topik
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Groove Zene programot hogy lehet rávenni a zene mappa újraolvasására? Mert lecseréltem pár albumot, de ez a programnak fel sem tűnt.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
válasz Melack #11202 üzenetére
Oly annyira nem veszi észre, hogy telefon újraindítás sem segít neki. Sőt! Kivettem az SD-kártyát és a program továbbra is mutatta az albumokat
Poénból ráböktem a play-re, erre pánikszerű hibaüzenetek dobálásba kezdett a Grove.
SD-kártya vissza és elkezdte újratölteni az adatbázisát. Egy óra után a 70 albumból megtalált tízetEgyszerűen ilyen béna és használhatatlan MS programot én még nem láttam, pedig részt vettem a Windows ME bétatesztjében is!
szerk.
Tegnap esti W10M telepítés, HR volt, backup nem került rá vissza, tiszta belakás történ.
Szuper![ Szerkesztve ]
-
foxymaci
senior tag
Jött a kamerára frissítés megörültem neki .... de minek még mindig nem lehet videórögzítéskor hangtartományt változtatni, nem értem ezt miért nem lehet belepakolni .... :/ (lumia camera appba benne volt, olyan jó koncert felvételeket lehetett vele rögzíteni)
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
savoo
addikt
válasz ToniSoprano #11189 üzenetére
925-ön is működik.
-
félisten
Annyira kurva jó ez a W10, hogy akik habzó szájjal oltogatnak mindenkit aki fikázni meri, közülük vagy hárman árulják a Lumiájukat az aprón Imádlak titeket!
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
chipesz
őstag
válasz Plazmacucci #11208 üzenetére
LOL!
Valószínűleg csak 950-et akarnak venni.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
confuser
senior tag
válasz Plazmacucci #11191 üzenetére
2 szálon fejlesztenek, ahogy asztalin is. Az egyik szál a kumulatív frissítések (10586 foltozgatása), a másik a Redstone. PC-n a kumulatív frissítés direktben megy a consumereknek, a Redstone meg az Insidereknek. Mobilon a kumulatív frissítés megy az Insidereknek, a Redstone meg csak belső körökbe. Gyanítom, hogy a W10M kiadása (régi készülékekre) után mobilon is átállnak a PC-s modellre, de mobilon jelenleg a kumulatív frissítések tesztelése a fontosabb, arra kell az Insideres user bázis, nem "pazarolhatják" el a Redstone-ra.
-
félisten
-
válasz Plazmacucci #11208 üzenetére
Háát, ha hamarosan nem változik valami jobbra a w10m helyzet, akkor az én 640-esem is megy a levesbe
-
-
Partyface007
őstag
válasz Partyface007 #10769 üzenetére
kikapcsoltam a router SPI funkcióját azóta sokat javult a helyzet, van hogy előbb jelez w10m-on mint androidon
:-)
lehet kérek a telekomtól egy cserét mert mostanában azt is eljátsza hogy tudom pingelni működik de a web managment már nem elérhető.... csak egy router restart segít
-
foxymaci
senior tag
válasz ToniSoprano #11206 üzenetére
Köszi szépen ezt nem tudtam, mert amikor felfrissítettem 10-re akkor a lumi camerát nem tudtam elindítani, és azt hittem nem is létetzik 10-re. Akkor visszavonom az előző hozzászólásom.
Mégegyszer köszi._FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
Tottalino
tag
válasz Partyface007 #11213 üzenetére
"buildról buildre jobb az is tény.."
Ez nem igaz! A .71 eddig a legrosszabb, amit próbáltam. Szóval készüléke válogatja.
-
-
válasz Melack #11219 üzenetére
Most ismét kiszedtem az SD-kártyát, erre a Groove észlelte és kiürítette a listáját.
SD-kártya vissza, bekapcs, Groove Music.... Ehem-ehem. A 70 albumból már csak hármat (3!!!!) lát!
Mielőtt jönne valaki a témával: minden albumot korábban rendbe raktam idtag programmal, Win10, WP8.1 és korábbi W10M is hibátlanul kezelt!Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Tottalino
tag
Na, erről beszéltem! A .71 minden, csak nem a legjobb. Az egy dolog, hogy vannak szerencsések, akiknek önmagához képest eldöcög. De sokunknak használhatatlan.
-
moleculez
veterán
válasz Aethelstone #11221 üzenetére
Azt is jó lenne tudni hogy mikor miért záródik be a háttérben. Háttérbe rakom, szünet, aztán vagy bezárja vagy nem. Aztán találjam meg hol tartottam 6-8 orás mixekben... (OFF)
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
tomboy0013
veterán
válasz Tottalino #11223 üzenetére
Vissza kell állni a hivatalos 8.1-re mert a folyamatos siránkozással sokra nem mentek, se te se Syl. Van jól működő szoftver is a telefonotokra és ha képtelenek vagytok elviselni az insider program okozta esetleges kellemetlenségeket akkor vissza kell tenni a 8.1-et. Nekem hónapok óta nincs gondom a W10-zel, az akksit jobban eszi de el bírom viselni. Ne panaszkodjatok már egyfolytában, annyira unalmas folyton ezt olvasni. Tegyétek vissza a 8.1-et és nyugalom lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Tottalino
tag
válasz tomboy0013 #11225 üzenetére
Ördögöd van! Visszatettem. Csak tudod azért vagyunk ennyire elkeseredve, mert 2016 Februárjában nem itt kellene tartania. Már csak az apró kis bugokat kellene javítani, de jelenleg sokunknál nem bugos, hanem használhatatlan. Na itt a bibi. De te is csak addig osztod az észt, amíg bele nem futsz egy olyan hibába, ami miatt te is visszalépsz a 8.1-re.
Ufff, szóltam. -
válasz tomboy0013 #11225 üzenetére
>Ne panaszkodjatok már egyfolytában, annyira unalmas folyton ezt olvasni. Tegyétek vissza a 8.1-et és nyugalom lesz.
Majd a te kedvedért hanyagolom a topicot
A 8.1 is sz*r, csak máshogy.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
zzz03
őstag
válasz Aethelstone #11229 üzenetére
Azok is sz@rok csak mashogy...
-
Tottalino
tag
válasz Aethelstone #11231 üzenetére
Tehát mi hisztizünk, és nem az MS szexuál egy rendes programot összehozni. Én kérek elnézést!
-
Aethelstone
addikt
válasz Tottalino #11232 üzenetére
Ezeket el tetszett olvasni felrakás előtt?
Győződjön meg arról, hogy jó választás-e az Insider Preview, és ellenőrizze azt is, hogy a telefonja szerepel-e a támogatott készülékek listáján. Lehetséges, hogy az előzetes verziójú szoftverek nem mindig az elvártak szerint működnek, emellett tönkre is tehetik a telefont.
Miután befejeződött a letöltés, nyissa meg a telefonján a Windows Insider alkalmazást, és az útmutatást követve telepítse az Insider Preview-t. Eldöntheti, hogy az új buildeket gyorsan vagy lassan szeretné-e megkapni. A Fast (Gyors) lehetőséget választva a megjelenés után azonnal megkapja a frissítéseket, a Slow (Lassú) lehetőséget választva pedig a frissítéssel megvárja, amíg az adott build valamivel stabilabb lesz.
Csak akkor érdemes letöltenie és telepítenie a próbaverziót, ha:
nem arra a telefonra telepíti, amelyet nap mint nap használ, van olyan tartalék készüléke, amely ideális az Insider Preview futtatásához,
ki szeretne próbálni egy még fejlesztés alatt álló szoftvert, és a kialakult véleményét szívesen megosztaná másokkal,
nem bánja, hogy sok frissítést fog kapni, valamint a felhasználói felület rendszeresen és jelentős mértékben változik,
jól ismeri a Windows Phone rendszer felépítését és működését, és egy hiba esetén nem okoz gondot a problémák megoldása, az adatok biztonsági mentése vagy az eredeti operációs rendszer visszaállítása.
[ Szerkesztve ]
MI 10T Pro 8/256 , Arsenal FC - Go Gunnarz...
-
mtm800
senior tag
válasz Aethelstone #11233 üzenetére
Én elolvastam anno..stop. Bevállaltam...stop. Nálam működik rendesen...stop.Nevem L830..stop
-
mtm800
senior tag
válasz Aethelstone #11235 üzenetére
tudom...csak némi kis pozitívumot szerettem volna becsempészni.....legyen ilyen is
-
tomboy0013
veterán
válasz Tottalino #11226 üzenetére
Mind mondtam hónapok ota nincs vele gondom. Én biztosan nem lépek vissza 8.1-re, túl fapados, dizájnra a W10 után csúnya és minden működik frankón.
Syl: Egy szóval nem mondtam, hogy hagy a topikot de ez a folyamatos panaszkodás elég gyerekes. Írd meg visszajelzésbe a hibákat mert valószínűleg a fejlesztők közül senki nem olvassa a topikot
-
spider23
aktív tag
válasz Aethelstone #11235 üzenetére
Sajnos sokan vannak akik nem tudnak olvasni. Vagy ha véletlen tud és elolvasta akkor nem bírja értelmezni. Ez van...
-
v.attis
őstag
válasz tomboy0013 #11239 üzenetére
Hali!
Van vezetékes headseted? Ha igen megtennéd, hogy kipróbálod sima mobil beszélgetésre és esetleg skypera? Kb két hete próbáltam ki a tizest, de használhatatlan volt a füles, nem hallott a másik fél. 8.1-en meg észre sem vették, hogy headsettel beszélek. -
F.B.I.
veterán
Nem lehetséges, hogy a memória kártyád hibás? Ha nem, akkor egy perfect music appot próbálj már meg, nekem csak az megy, minden más xar.
v.attis: Samsung alap headset, megy minden.
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Gyerekes. Végül is, egy preview topic nem azért van, hogy leírjuk a problémánkat (és megoldást keressünk rá), hanem csakis a W10M istenítésére...
Elnézést kérek minden topiclakótól, hogy jelenlétemmel megzavartam a harmóniát.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
törölt tag
Visszajelzéseket sem olvassák 😐👹🏃😖🚾
-
this is life
Ármester
válasz Pearce #11247 üzenetére
De azert a @bug mellett van meg nehany , pl torlom az alkalmazast , latszolag torli is aztan ha ki illetve bekapcsolom a telefont , egyszer csak ismet megjelenik az ikonja az alkalmazasok kozt. Vagy a random eltuno alkalmazasok amik nem latszanak a listaban de a tarzerulet segedbe belepve meglelem ,athelyezem masik tarhelyre es hoppa mar elo is kerul es mukodik...erdekes modon a @bug most nincs jelen...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
tomboy0013
veterán
válasz this is life #11248 üzenetére
Na én pl ilyet sem tapasztaltam az 586-os build-ek egyikében sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest