- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
Aktív témák
-
erhas01
tag
-
glett
tag
-
Zoltán
őstag
Szóval. S3 Trio 3D AGP 2X -em van. Nem tudom, hogy ez a gond-e vagy sem. Nagyon szeretnék Linuxra váltani, de egyelőre csak szenvedés az egész. De nem akarom feladni.
Meg a másik problem, hogy ebből az UHU-ból 2 félét találtam. Volt 2 cd-s, meg 1. Én a legfrissebbet szedtem le, az csak 1 cd-s volt, de telepítéskor azt írta ki, hogy ez csak valami tesztverzió. Csak az a furcsa, hogy az ftp.uhulinux.hu / uhu /legújabbról szedtem le, és csak ez volt ott. Ott miért nem írták a köcsögök, hogy ez nem végleges/Full??????!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dögöljenek meg!!!!!!!!!!!!! De akkorsem vagyok hajlandó windowsra visszatérni!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na, szóval mindegy...
Ja az xf86cfg meg csak fagy, semmire se jó.................. De most akkor kipróbálom, amit javasoltál, oszt meglátjuk, köszi...............
[Szerkesztve] -
Zoltán
őstag
Köszi!
Fel is telepítettem az UHU-t, de van egy kis problémám! Sajnos azt írja, hogy nem tudja telepíteni (vagy elindítani?) az ''Xszervert'' , ''azaz a grafikus felületet'' Azt írja, hogy indítsam el parancssorból, de nem megy. Mit csináljak? Lehet ez azért, mert rossz VGA drivert adtam meg? Meg azt is írja, hogy ezután indítsam újra a nemtom mit, talán gnu-t? Segítsetek megint! :O
Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Glo cigaretta
- iPhone topik
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest