- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
Aktív témák
-
Sipi
addikt
Csak azért igyekszem lehetőleg mindig így írni, hogy eloszlassam a félreértéseket.
A Linux csak a kernelt jelenti (a memória-, diszk-, IO-kezelő rendszert), ezt írta Linus Torvalds.
Ehhez programok is kellettek (pl. hogy be lehessen lépni), ezt jórészt a GNU (GNU is Not Unix) alapítvány készítette. Ezért illik inkább GNU/Linuxnak nevezni a teljes rendszert, hiszen a többezer programot nem Linus írta. :)
Az UHU teljesen magyar fejlesztésű, grafikusan kezelhető rendszer, főleg asztali gépnek.
Az ingyenes SuSE-ban nincsenek fizetős programok, papíralapú dokumentáció, kevesebb a support. De egy CD-n minden lényeges dolog elfér. Ha pedig kell még valami, letöltöd. :)
Személy szerint inkább az UHU-t ajánlanám, a SuSE elég elvadult mára. (Szerintem ők a Microsoft előtt sikeresen megvalúsították a szöveges alapú registry-t.) A Mandrake sem rossz, ez már szerver célra is jó. Nekem jobban tetszik, de az UHU magyar nyelvű. Viszont ezt egyszer próbáltam és voltak vele gubancok.
Sipi
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest