- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Microsoft Rewards
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Polesz
addikt
ftp.sac.sk
Az utilmisc alatt vannak géplassító programok, olyanok amik még dos alatt is futnak. Asszem a slowcpu is ilyen. Egy ilyennel indítassz az autoexec.bat-ban és talán fel tudod rakni a foltot.Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van. -
Adrian Mole
senior tag
-
Marcus
aktív tag
-
Adrian Mole
senior tag
-
rog
addikt
-
Marcus
aktív tag
Pedig az alaplapon egy agp port, és 5 pci busz van, semmi több! :F
Ölni tudnék a béke Nobel-díjért! -
KovacsUr
addikt
-
Adrian Mole
senior tag
-
Marcus
aktív tag
-
rog
addikt
meg is van.
[L]http://www.21st-century.net/Pub/Drivers/AMD/Win95/win95_update_k6.htm[/L] -
Keitaro
addikt
-
Marcus
aktív tag
-
Marcus
aktív tag
-
rog
addikt
nekem ugy remlik, hogy 95-hoz van egy patch.
mert a 200(?) mhzknel nagyobb orajelu amd-ken nem igazan mukodik az install. -
sh4d0w
félisten
Szuperskalár már volt, ebben hozott újat a Pentium a 486-hoz képest.
https://www.coreinfinity.tech -
KovacsUr
addikt
-
Marcus
aktív tag
Én is valami ilyesmire gyanakszom.
Szerintem a procit nem szereti.
Az alaplapon semmi extra cucc nincs.
Valaki mondta, hogy vegyem alacsonyabb órajelre a procit, vagy tilstam le a cache-t benne, de azt nem tudom hogy kell.
Pedig, ha felmenne a gépre, biztos úgy suhanna, mint a disznó! :DD :DD :DDÖlni tudnék a béke Nobel-díjért! -
Marcus
aktív tag
-
crab
senior tag
Szerintem még a mem is sok neki!
-
Hequila
őstag
És a sima 95-öt próbáltad, vagy az osr/2 verziót? Mert a sima 95 csak fat 16-ot kezel, az osr/2 -es már tudja(!) a fat32 -őt is kezelni. Ez is lehet hiba.
Egyébként valószínű, hogy még az újabb osr/2 -es verziót sem fogod tudni működtetni, mert valóban túl jó hozzá a géped. Nekem régebbi gépem van, de nálam is egy halom szenvedés után az osr/2 -es is néhány napon belül összeomlott.
Pedig fasza kis program lenne; 100 mega feltelepítve, gyors, és az újratelepítés is csak néhány perc :C''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda -
CsendPenge
őstag
Szerintem proci miatt, illeve alaplap miatt nem megy fel. Amikor a win 95-öt készítették, akkor még nem voltak ilyen procik. (elágazásbecslés, pipeline, szuperskalár stb) Az alaplapon meg van egy rakat erőforrás, amit nem tud rendesen kezelni 95. Nekem pl. 98 behalt, amikor az alaplapra integrált promise vezérlőre egy vinyót raktam. Azóta sem tudtam a promise-al életre imádkozni. Szóval szerintem tegyél le erről :P (én is gondoltam már rá egyébként)
Remember the Linux, that's like a wigwam: no Windows, no Gates, just Apache inside. Two minutes of thinking can save hours of unnecessary work. -
X-COM
nagyúr
-
Marcus
aktív tag
-
cyberdog
tag
pedig de jo lenne nosztalgiazni csak erre az uj gepekre nem jok neki
-
AND1
őstag
win95-be a legjobb az a kék 95-ös háttér (asszem van rajta vmi bill.) Az rulezZ :))
Egy régi PH-s. -
cyberdog
tag
-
Marcus
aktív tag
Jajj!Most látom csak, hogy a fáradt gőzben nyitottam a topikot!
Elnézést! :o :o :oÖlni tudnék a béke Nobel-díjért! -
Marcus
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég nagyapám 486-osán újra kellett telepíteni a win '95-öt, mert egy eszperantó billentyűzetkiosztó összeomlasztotta.
Lényeg az,hogy kiváncsiságból fel akartam rakni magamnak is a 95-öt.
De az első betöltésnél mindíg azt írja ki:
IOS eszköz inicializálása során windows védelmi hiba.
Újra kell indítani a számítógépet.
A gép:
1600+,abit kg7 lite,384 MB ram 266 mhz, 80 Gb IBM,Gf2 Ti 64mb
Miért nem megy fel a 95?Ölni tudnék a béke Nobel-díjért!
Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Autós kamerák
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Gitáros topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest