Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
válasz
kippedli
üzenetére
Itt van minden korlátozás. Amúgy, ha tetszik és belejössz könnyen ki tudsz szedni annyi in game pénzt amivel tudsz venni creed-et amit "előfizetésre" tudsz váltani. Emellett a játék nem p2w, lényegében teljesen élvezhető

-
Ellia
addikt
Teljesíthetők PUG-al. Persze, ha normális csapat jön össze. Vigyél CC-ét és ne állj a pirosba, az elején meg kérj segítséget, ha nem tudod mit kell csinálni, a legtöbb játékos el fogja mondani, segíteni fog.
Craft kimondottan jópofa a játékban szerintem, itt találsz róla egy kis szösszenetet. vagy wildstar wikin belül.
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
A Wildstarnál még nem de a Guild Wars 2 alatt volt hasonló problémám régebben, ott annyi volt a megoldás, hogy írtam a supoortnak egy levelet, pár perc alatt levették az authenticatort. Szerintem ez az út lesz követendő a te esetedben is.
u.i.: későbbiekben ajánlom az sms belépést.
-
Ellia
addikt
Na talan a legjobb megoldast valsztottak, új szervereket fognak beuzemelni hamarosan.
-
Ellia
addikt
Nálam brutális a lag, azt hiszem még várok pár napot míg játszható lesz.
-
Ellia
addikt
3k emebrt írt elém 45 perc sorral, kíváncsi voltam, hogy a jabbiton kívül raktak e be másik szervert ezért rányomtam a change realm-re, de miután láttam, hogy nem visszaléptem és helyből a karaktereimhez dobot és be tudtam lépni (bug)? Az más kérdés, hogy azt írja a játék hogy a latency 50-100 ms között van de eléggé lagoltak a dolgok na meg a funkciók nem működtek- pl. nem tudtam felvenni a tárgyakat a postaládából...stb. Remélem hamar javítják.
Másik: Thaydban rendesen megnövekedett az fps-em (itt elég alacsony volt 15-20 körül ugrált), máshol még nem jártam kíváncsi leszek

-
Ellia
addikt
Kerdesekre valószínűleg itt kaptok leggyorsabban választ katt, erdemes olvasni.
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
válasz
Tarisznyarak
üzenetére
Ne rohanj, olvasd el a küldiket - néha nagyon jó pofákat lehet találni
Ami nagyon fontos ebben a játékban, hogy tudd kezelni a karaktered, gyors és aktív harcrendszer van - nincs egy helyben állás mert meghalsz, folyamatos mozgásban kell lenni, illetve ami még kiemelkedően fontos az ellenfél "varázslatainak" időben történő megszakítása vagy a félreugrás előle. Mondjuk minderre a játék meg fog tanítani
Béta alatt próbáld ki szerintem az összes kasztot melyik fog bejönni. -
Ellia
addikt
válasz
Nico Bellic
üzenetére
Automatikusan jár hozzá 30 nap. Ilyenre gondoltam mint, hogy a f2p játékosoknak csak két kari slotja lehet míg a dobozos (és persze a digitális) verziót birtoklók 12 slotal rendelkeznek, a bank is nagyobb lehet. Ide kattintva többet is megtudhatsz a dolgokról.
-
Ellia
addikt
válasz
Nico Bellic
üzenetére
Semmit, tippre szeptember vége/eleje. Amúgy 15 euróért meg lehet venni a standard kiadást, igazán nem sok érte - illetve némi "előnyt" is jelent a majdani csak f2p játékosokkal szemben.
-
Ellia
addikt
válasz
Nico Bellic
üzenetére
Lehet, hogy így van, reddit-ről tájékozódok, onnan lekerült a free trial.
-
Ellia
addikt
Állítólag ez a humble-s kód beaktiválható mint 30 nap játék, na de ez mennyire igaz? csak ellenvetéses információkat találtam róla eddig.
-
Ellia
addikt
Beruháztam a játékra, 15 eurot megért, remélhetőleg a havidíjat is ki tudom szedni majd játék beli pénzzel amíg nem vált modellt - vagy azon is túl. Ha valakinek kellene guess pass jelezze, kaptam 3 db-ot.
-
Ellia
addikt
Katt! Most már biztos, hogy freemium modell lesz augusztustól. örülünk?
-
Ellia
addikt
Most olvasom, hogy egyes portálokon meg lett szellőztetve, hogy a Wildstar valószínűleg a közeljövőben modellt vált, de nem b2p hanem helyből f2p-re. Erről valaki tud valamit?
Nem tudom mekkora lehet a jelenlegi játékosállomány (pár százezerre saccolom) szóval szerintem egy logikus lépés lenne a fejlesztőktől.
-
Ellia
addikt
10 napos trail van. Én visszanézek, megnézem mennyit változott ezzel a drop 4-el (na meg gépigényben).
-
Ellia
addikt
válasz
Dragovich
üzenetére
Nincs olyan, h gyenge kaszt, olyan van, hogy rossz build/felszerelés és béna játékos aki nem tudja kezelni a karakterét. Azt kell eldöntened, hogy milyen feladatot akarsz betölteni a játékban a háromszögből: Tank akarsz lenni akkor bírod a sebzést de neked az alacsony, feladatod, hogy magadon tartsd az ellenséget, hogy téged üssön. DPS- nagy sebzés, de nem bírja az ütéseket. Gyógyító - rajtad múlik, hogy wipeol-e a csapat idő előtt vagy sem. Ez a játék abszolút erre épít, ha ez nem jön be akkor ott a gw2.
Neked kell döntened mit akarsz játszani a későbbiekben és csak rajtad múlik, hogy mennyire vagy sikeres benne.
-
Ellia
addikt
Juj ez off picit, de ilyenkor mindig eszembe jut egy GW2-es fórumposzt aminek a lényege az volt, hogy adott egy afk guardian és egy másik játékos aki gondolta, hogy leveri. Hát nem jött ösze neki belehalt (csak downedbe került). Az afk játékoson csak simán retaliation volt, ami egyfajta boon - visszaveri a sebzés bizonyos részét. (Ez még a játék elején volt ma már nincs ilyen).
Szóval óvatosan az afk játékosokkal

De azért ment a cry

-
Ellia
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nem áll szándékomban gépet venni
De talán javul még, most még amúgy is vizsgaidőszak van (meg ott van a gw2 is). Este, megnézem húzott procival, meg picit többet játszok a beállításokkal. -
Ellia
addikt
Hát érdekesen fut a végleges verzió, 15-50 FPS között lazán ugrál :/ Mondjuk a játék meg tetszik. Vacillálok

-
Ellia
addikt
Srácok, utolsó bétához képest jobban fut ez a build? Mert nekem high/medium beállítások mellett voltak részek ahol csúnyán le esett a framerate :/ Ez is az egyik indok amiért még mindig vacillálok.
-
Ellia
addikt
válasz
adamkaa777
üzenetére
Tudtommal nem befolyásolja az endgame-et és mindegyik path más képességet ad, meg ugye mások a feladatok hozzá.
-
Ellia
addikt
Szerintem nem fognak átállni f2p-re, azért így látatlanba is azt mondom, hogy elég erős az endcontent és minden megvan benne szinte ami egy modern mmo-ba (fizetősbe) elvárható.
Ha már F2P akkor a TESO-ra nagyobb esélyt látok(bár valószínűleg az se fog), de amit igazán várok f2p az Everquest: Next - nagyon kíváncsi vagyok arra a szétverhető világra

-
Ellia
addikt
Csütörtöktől 10 napos open beta indul, aki akarja most még kipróbálhatja. Több info itt: [link]
-
Ellia
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Csak kimásoltam twitteről
Nem néztem milyen kulcsok, egy ideje letettem már erről a játékról időhiány miatt, de azért követem merre, hogyan alakul. -
Ellia
addikt
http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/510/Wildstar-Beta-Weekend-Key-Giveaway.html 10000 kulcs akinek kéne!

-
Ellia
addikt
Fura egy játék ez a Wildstar. A készítők alkottak egy remek és szépen kidolgozott világot lore-al, megvan a két ellenséges frakció, a kasztok és azon belül a specializálódás szinte lefed mindent ami egy ilyen sci-fi/fantasy mmo-ban szokás (sőt az esper mint kaszt lett a béta alatt a kedvencem), nagyon erősen megvan a szentháromság a játékban (tank, healer, dps) és hiába élveztem minden percét a bétának folyamatosan azon gondolkodtam, hogy ezért Én nem fogok pénzt adni. Az indok egyszerűen az ami kiemeli a tucat mmo-ek közül a játékot - ez a nehézsége. Nem bánom, hogy nehéz, kimondottan élveztem, de ahhoz, hogy úgy érezzem, hogy sikereket érek el benne semi-hardcore vagy teljesen hardcore játékossá kéne válnom azt meg már nem akarok. Igen elértem azt a pontot amikor azt mondhatom magamról, hogy totál elcasualosodtam (szép hunglish kifejezzéssel élve). Figyelni fogom mi történik a játék háza táján mert érdekel de ez most kimarad, jelenleg a GW2 mint mmo bőven elég, meg majd talán az Everquest: Next.

-
Ellia
addikt
http://www.curse.com/ kulcsok a hétvégére!
-
Ellia
addikt
Nem kell beleugrani elsőre. Én a gw2-vel csináltam ezt, valamivel több 3 hónappal a kezdés után vettem meg a játékot, jóval a megjelenési ár alatt egy akció keretében. Naivan a dobozos verziót, mivel emlékeztem, hogy a gw1-es dobozok ki voltak tömve jócskán kézikönyv/lore-al, zenei cd, poszter...stb, de a második részé szinte üres volt
mindegy. A másik indok a kezdeti problémák elkerülése volt mint lag, tömeg...stb.Valószínű a Wildstaral is ezt fogom tenni, várok eleinte, nekem még mindig korainak tűnik az alig egy hónap múlva történő megjelenés + addig kiderül e érdemes-e kifizetni a havidíjat érte hosszútávon. Mondjuk Én a magam részéről bizakodó vagyok, de fölöslegesen nem akarok kiadni érte pénzt, hogy ne használjam az acc-om.
-
Ellia
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=twa4hE1I8Hc ezt itt hagyom. Fogalmam sincs ki ez a srác de szerintem egész jól összefoglalja mi a jó/mi a különbség a többi mmohoz képest a Wildstarban. Amúgy nekem is pont a nehézsége tetszik

-
Ellia
addikt
Általában a F2P rendszerek több pénzt hoznak mint a fizetősök hála a mikrótranzakcióknak. Az más kérdés, hogy egy f2p mmo általában kevésbé kidolgozott mint egy fizetős, vagy, hogy miért lesz f2p valami (lásd SW:TOR).
A WoW-hoz hasonlítani szerintem nem releváns már több szempontból, a WoW-nak egy agyonpolírozott, tökéletesen működő rendszere van (bárki bármit mond ez a rendszer szerintem tökre elavult már), de a sok játékos folyamatosan visszatér mert a blizzard egy dologban biztosan profi: a játék tálalásában, maga a környezet művészi kialakítása az egész egyben van, ebbe nem lehet belekötni.
Szóval visszatérve a Wildstar-ra, ha ezeket a dolgokat megtudják lépni akkor már többet elértek mint a piacon lévő legtöbb MMO ami a WoW előfizetői táborából próbál elcsábítani játékosokat a sajátjába. Remélem sikerül nekik, Én bizakodó vagyok, valamikor biztosan meg fogom venni de nem induláskor azonnal aztán meglátjuk mi lesz.
u.i.: remélhetőleg az EQ: N felzavarja majd a f2p állottságát.
-
Ellia
addikt
Nálam valamit javult a helyzet de még nem tökéletes, de a "játszható béta" szint megvan.
Az más kérdés, hogy nagyon nem volt kedvem játszani vele. Nincs meg még a rutin a karaktereknél és nehéz folytatni, újat kezdeni meg nem akartam. Nem is bánnám, ha csak jócskán később (augusztus után jelenne meg). Félreértés ne essék, nagyon várom, csak egyben nagyon el is casualosodtam és félek, hogy a dungeon-ök/adventure-ök amik fognak kelleni a szintezéshez inkább hosszútávúak lesznek ami előtt végig ott kell ülni.
-
Ellia
addikt
Srácok, lányok, bétázók! Javult valamit a játék béli sebesség az új béta alatt?
-
Ellia
addikt
válasz
Submarine
üzenetére
A vízeffekttel és egyben a víz alatti harccal egyetértek, az tényleg gyenge. GW2 után meg főleg

A játék meg kb. mindenkinél produkál csúnyaságokat a frame rate-ben. Nekem is. Ezt felfogom a beta-nak.
Engem érdekel, nagyon valószínű, hogy meg fogom venni (lehet nem helyből a megjelenés pillanatában, hogy kikerüljem a szokásos mmo betegségeket) aztán majd idővel elválik fogok e fizetni többet. Egyenlőre az ui-től eltekintve nagyon tetszik (de szerintem ezt is majd agyon lehet add on-ozni
)..Lnb: köszi!
-
Ellia
addikt
válasz
FuRiONight
üzenetére
Gondolom mount alatt a hoverboard-ra gondolt. Azt levélben kapod.
Az enyém szerintem bugos lett, mert kihúztam az alsó skill bar-ra és eltűnt a tatyóból :/
10-es szint után hagytam a warriort és kezdtem a Dominíum oldalán egy espert, hát valami eszméletlen jó játékélménye van

Ami amúgy kicsit még mindig fura nekem a 3. nap után az ui, a feliratok, npc és játékosnevek egyszínűek pl... apróságok de fontosak.
-
Ellia
addikt
Hm eddig tetszik. Bár néhány dolog kicsit kusza és elég erőteljesen frame rate problémáim is vannak, 25 fölé nagyon ritkán megy, ezt felfogom a stress testnek meg a betának, remélem változik mert úgy gondolom, hogy a gépemnek (profilomban) bírnia kéne jócskán. Szóval a játékról első benyomások alapján:
Vegyél egy sci-fi alapötletet, fűszerezd meg olyan karakterekkel amiket még nem láttunk (nem igazán láttunk) más mmo-kban (kivétel az ember de ugye az mindig kell), hozd a szokásos két frakciót és javítsd fel az eddigi nagyobb MMO jól működő dolgait (pl. WoW, GW2) és voala Wildstar. De ugye ez nem lesz elég, de tettek is ezért környezetet elnézve, a lények kidolgozását, úgy látszik is, hogy a grafikusok szabad kezet kaptak és éltek is vele. Ami engem meglepet, hogy nem találkoztam gyenge minőségű textúrákkal. Nem tudom, hogy a többi terület milyen lehet de amit eddig láttam nagyon egyben van. Nem lóg ki a high tech környezet a Nexus világából. Nagyon poén a "gyenge" gravitációs részek, ahol hatalmasakat lehet ugrálni és lehet eljutni más területekre. A szövegeket érdemes elolvasni, meghallgatni olyanok mint a videókban kissé néha komolytalanok de jól megírtak, viccesek. Ami érdekes az a harcrendszer. Szokni kell, csak sajnos a lag nagyon az ellensége lesz, igen stress test van (azoktól kérdezem akik betáznak: van auto attack?).
Azért találkoztam pár kellemetlenséggel is: pl. a levegőbe került pár küldetéses npc vagy tárgy. Az átvezetőkben gyakran nem jelentek meg objektumok.
Jelenleg egy lvl 8-as Granok warriort próbálgatok. És eddig nagyon pozitív a játék. Kíváncsi lennék mi az endgame tartalom, valaki erről tud valamit?
-
Ellia
addikt
válasz
Mythsardan
üzenetére
Nagyon köszönöm! Elvittem

-
Ellia
addikt
Örülök ennek a topicnak. Idénre két MMO-t vártam, az egyik a TESO a másik ez, a Wildstar volt. TESO-hoz volt szerencsém a betában és nálam leszerepelt, véleményem szerint kiöltek belőle mindent ami Elder Scrolls volt. De ez egy másik játék szóval hagyjuk is. Szóval itt van ez a Wildstar, amit eddig láttam belőle az nagyon tetszik. Végre Sci-fi MMO, ami egy picit nehezebbnek nézz ki mint az átlag. Sajnos betakulcsot nem kaptam, pedig kb az első lehető alkalommal feliratkoztam rá
Na mindegy, maradnak a videók addig is na meg a GW2 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
![]()
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Fogyjunk le!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Apple iPhone 8 64GB Space Gray Használt, jó állapotban 94% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de már kezdtem megörülni neki...
Azért még hátha na