- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
R.P.
aktív tag
Acer P221W tapasztalatok:
- igényes, nem gagyiműanyag, ennek ellenére a talpon eléggé himbálózik a monitor, ha az asztalba belerúgok pl. (nem stabil)
- 5 előre beállított színséma, amiket egy gombbal lehet állítani, könnyű kezelés alapvetően
- szép kép, bár szerintem a színhűség néha a kontraszt rovására megy, de ez csak Graphic módban fordul elő
- D-Sub és DVI csatlakozó, ha ez eddig még nem derült volna ki (nekem nem sikerült egyértelműen kideríteni a neten, csak amikor megkaptam akkor láttam hogy van rajta DVI is)Összegezve, nekem nagyon tetszik, bár bevallom hogy szerintem a képminősége nem sokkal jobb mint az előző, Mirai 19"-os widescreenes monitoromnak. Egy régi Acerhez tudom még hasonlítani, annál 1000x-er jobb, de gondolom ez elvárható.
-
R.P.
aktív tag
Sziasztok!
22-es moniort kellett választanom, hát kinéztem ezt. Már csak az a gond, hogy nekem mindenképp DVI-os kellene, de az idióta oldalak mást és mást írnak, pl. hogy analóg csatlakozás. Megnéztem a gyártó honlapját ahol meg azt írják hogyBemenő jel
VGA Analóg (választható DVI w/HDCP)Akkor ez most tutkó hogy DVI-os? Mert én úgy tudtam, hogy a D-Sub az analóg, és a DVI pedig digitális, de akkor ezekszerint ez nem így van?
Amúgy ha tudtok sokkal jobbat ilyen 53 körül mint ez van akkor ne habozzatok szólni.
-
R.P.
aktív tag
Nekem két hete lett egy Mirai-m, egyik barátomék boltja forgalmazza. Azthiszem DML-519W100 a száma. Nagyon szép képe van, lehet rajta sokmindent állítgatni, még a hangszórója is elég szépen szól. Egyetlen baja hogy 8 MS, bár nem észrevehető.
Ajánlom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Linux kezdőknek
- Milyen processzort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 4
- Bluetooth hangszórók
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest