- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomyyyyy
tag
Hali!
Végül samsung 223 BW-t vettem és nagyon nem bántam meg, zsííííír....újabb ember a 223 táborba bejelentkezett!!!
-
Thomyyyyy
tag
Hát alszok még rá párat, igazából mind2ő nagyon tetszik, a mérete meg annyira nem is számít, főleg, hogy mondtátok kb 1-1,5 cm képátlóbővülést jelentene...ha valaki még győzködni akar várom a hsz.-eket!
Köszi a véleményeket!
-
Thomyyyyy
tag
Halihó!
Olvasgattam az előző okosságokat és sikerült mégjobban elbizonytalanítanotok!
A lényeg! Kb egy héten belül veszek egy tft moncsit, a kinézettek SAMSUNGOK: 223 BW illetve a kisebb testvér a 2032 BW!...szóval olvasgattam, hogy cool a 22es, 223 BW, mert ok, hogy nagy, de a képe viszont, ha jól tudom a 20"osnak jobb!nem?erre mondhatnátok valamit...a másik meg, hogy a nagyobb moncsihoz tényleg jobb videókártya kell, mert nekem egy 100 éves ati 9200-asom van, az elég lenne a 22eshez?Játék annyira nem számít mert a konfigom is a videókártyabeli technológia, filmhez, tervezőprogramhoz kellene elsősorban, meg netezni, meg photo shop! A pénz kb ugyanannyi mind2 monitor esetében, szóval valami érv jó lenne, hogy mégis melyiket vegyem meg, meg ez a videókártya dolog a legfontosabb, mert ha vennem kell a 22eshez egy jobb kártyát akkor lehet marad a 20as 2032 BW!Előre is köszi az infókat!
Csáó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- ZIDOO médialejátszók
- OLED monitor topik
- Netflix
- Formula-1
- Kerékpársportok
- EA Sports WRC '23
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- PlayStation 5
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest