Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Végül ASUS VW222U-t vettem.
22" 2ms, 2000:1. Vettem rögtön 2-t mert a haveromnak is kellett. Rögtön ki is próbáltam mind 2t. Pixel és subpixelhibamentesek voltak a panelek. Alapbeállításon gyönyörü képe van. Szövegmegjelenítése eddig az egyik legjobb volt amit láttam. a Játékok meg 2ms-nál olyan gyorsak mint a régi CRT monitoromnál, nincs utánhúzás. 720p-s filmet néztem eddig rajta és az nagyon szép volt. Splendid ügyes funkció, de nem kényelmes lehetne szoftveres úton is mükődtetni. Hamarosan bekötöm a másik jelforrásomat is, kíváncsi leszek hogy a 2 forrás között hogy lesz a váltás. Egy source gombot szívesen láttam volna az elején még.
10-es skálán talán 9-es -
-
Hátha erre válaszoltok. Szóval a Hanns-G-ről letettem mivel elég pixelhibásak sajnos. Helyette maradtal a DVI-nél szóval 2 típust nézem:
Samsung 2253LW vagy
LG W2242S -
Sziasztok!
A 17" ACER TFT-met szeretném lecserélni. Egy álltalános monitort szeretnék HDMI-vel. Mivel a későbbiekben egy konzolt is szeretnék a monitorra csatlakoztatni. Jelenleg ezen a HANNS-G monitoron gondolkodom.
Látott már valaki ilyet eddig? Vagy mit tudtok nekem javasolni? Mit érdemes venni ami biztos hogy jó?
Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- War Thunder - MMO Combat Game
- Medence topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged