- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mardor
tag
erre valaki?
[link] -
Mardor
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy vga-limitje lehet-e annak hogy nem tud wide felbontást megjeleníteni a monitor?
Még nincs meg, de nemsokára elvileg megérkezik a monitorom - Dell 2007WFP - és csak 1 MX440-em van, mert az újabb vgámat el kellett adni. Fel van rakva a 81.94-es Forceware és a megjeleníthető felbontások között nincsen 1680x1050. Vagy, ha az új monitorral próbálom ki, akkor felismeri h mit kéne felkínálni?
-
Mardor
tag
Vagy inkább elég nekem még a jó öreg D-Sub?
Akkor a köv. kérdés: mi a látható különbség a digit és az analóg kép megjelenése között? (persze a szemmel látható dolgokra vagyok kíváncsi)
Ismét elmondom: filmeket néznék rajtabocsánat, ha ez már off-topic... ez nem wide pro/kontra, hanem DVI pro/kontra
-
Mardor
tag
Nagyon jól tudom, hogy az LG.Philips és a Samsung a két legnagyobb panelgyártó. Nem ezt kérdeztem. Nem véletlenül írtam ezt a 3 márkát ( Asus,NEC,Iiyama)...
azért írtam ezeket, mert ezek tetszenek, márpedig monitor vásárlásnál nézem, hogy hogy néz ki. Tudom, h ezek is előfordulhatnak LG és samu panelekkel.Azt kérdeztem h van-e valakinek ilyen, és honnan lehet ilyet szerezni, pl:Asus VW193T, vagy NEC LCD195WXM-BK, mert guglizással nem találtam, vagyis jelenleg nincs sehol, vagy csak a gugli nem adta ki. Meg persze néztem még 1-2 boltot...
-
Mardor
tag
Sziasztok!
Monitor vásárlás előtt állok. A CRT-m haldoklik és kénytelen vagyok újat venni, crt-t persze már nem akarok. Pénzszűke miatt 22"Wide-ról letettem 19"Wide-ra. Mivel eddig dél-koreai monitoraim voltak, és általában meghaltak, ezért ezeket kilőttem (LG, Samsung)....
Asus, NEC, Iiyama monitorokat néztem, de tesztet is alig találtam ezekről a márkákról /főleg magyart/ és a kínálat is elég gyenge.
Szinte csak filmnézésre használnám, játszani soha, max kipróbálok 1-1 játékot de az elég ritka. Szóval a fekete a legfontosabb tényező, és persze h legyen DVI-je és tudja a HDCP-t.
Van valakinek esetleg ilyesmi monitora? Miket tudnátok ajánlani? Az NECről és az Iiyamaról tudom, hogy régóta piacon vannak, de ezek az Asusok milyenek? Ezekről a márkákról alig hallani valamit.
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- Linux kezdőknek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Samsung SD590C 27" Full Hd monitor
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest