- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy van-e 15" alatti 1080p-s LCD. Lehetőleg DVI vagy HDMI bemenettel.
Köszönöm.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
old_artist #13177 üzenetére
Köszönöm! Akkor az lesz.
-
TESCO-Zsömle
titán
Jelöltek:
BenQ E2200HD - 48k-tól
Samsung SyncMaster 2343NW - 52k-tól
Samsung SyncMaster 2443NW - 62k-tól -
TESCO-Zsömle
titán
Nah, hamar visszatértem.
Nézegettem a nagyobb monitorokat (65k-ig), és feltűnt, hogy 24"-nál az átlagos felbontás 1920x1200, ami nem 16:9. Ez azt jelenti, hogy ennyivel nagyobb is a panel, vagy torzul a kép?? (Bár elvileg, ha a pixelek egységnyi hosszúak és szélesek -márpedig azok- akkor ez egy fölösleges kérdés volt
)
Találtam monitorokat 2048x1152-es felbontással is, ami 16:9-es arányt jelent.
Szeretnék egy minél nagyobb (méretű és felbontású) kijelzőt, amin játszani is lehet és (mint korábban írtam) legalább DVI csatija van. Most úgy néz ki, hogy elmehetek 65k-ig.
Mágegyszer elnézést az akadékosságomért, de szeretnék jó döntést hozni, mivel szándékom szerint 4-5 évig nem lessz monitorcsere.
Köszöntem!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
old_artist #13168 üzenetére
Ezt néztem én is, de a magyar benq oldalon ez van odaiírva: Bemeneti jel D-sub / Audio in / Headphone Jack
Utána haraptam a dolognak, és kiderült, hogy voltak oly kedvesek és a HDA adatait írták ehhez is...
Azóta némileg változtak a dolgok, úgyhogy megyek utánajárni.
Köszönök mindent.
-
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Először is az érdekelne, hogy milyen különbségek észlelhetők D-Sub és DVI v. HDMI között. (Vannak-e?)
A második kérdés már kicsit nehezebb. Keresek olyan monitort, ami nem drágább, mint 50k, a felbontása legalább 1920x1080 és legalább DVI csatija van.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest