- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
akom
őstag
válasz
Armando_19 #5613 üzenetére
Köszike Pöszike !
Ja szoktam CSzni, de csak lama botok ellen hogy legyen valami játékélményem is...És ez a játékszéthúzás ? GOndolok én itt arra hogy hallottam olyat hogy valaki már találkozott olyannal akinek volt olyan ismerőse, aki ismerte azt akinek van olyan moncsija hogy wild
és az a személy azt mondta hogy ha nem wide ra optimalizált a játék jelen esetemben a Wárkráft 3 as játék akkor azt lehet ugy is játszani hogy a moncsi két szélén két fekete csíkba nem jelenik meg semmi.
Van iylen re lehetőség ? (tuti van csak megkérdem)
És nem zavaró ez ? Valaki tolhatna egy képet így nekem megköszönném neki. -
akom
őstag
Sziasztok !
Engem az érdekelne hogy vannak manapság olyan játékok (pld: WC3) amik ugye nem wide moncsira készültek, na de ha én vásárolok egy wildmonitort akkor nekem az széthúzza és a kis barbár állatnak olyan lesz a feje mint a jetinek. Esetlegesen ez ellen ki mit szokott tenni ? illetve lehet e tenni valamit ?
Másik: 75hz en frissit a moncsi akkor nekem a lövöldözős játékokbameglesz a 100 fps ugyanugy ?
Előre is köszönöm a válaszokat !
[Persze hogy nem olvas vissza a hülyegyerek...
]
Új hozzászólás Aktív témák
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest