- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
acura
tag
Jah és még valami a 226bw-ről:
A talpa használhatatlan!!!
Egyszerűen semmit sem tudsz rajta állítani, úgyhogy komolyan gondolkodom egy Ergotron talp beszerzésén. Nem tud valaki ajánlani egy jót, ami el is bírja ezt a 22es wide-ot?
A pivot funkció nagyon kellene.
köszi -
acura
tag
CS
Én is samsung 226bw-t vettem, a héten, és az enyém is olyan mint a tied. Nincs rajta betű jelölés, de egyébként ''C''.
Aznap mikor vettem, kb. 6 boltba mentem el megnézni, és mindenhol kibontattam 1et, hogy hátha találok egy ''S''-eset. Hát s-es sehol sem volt, szerintem már nem is lessz. Több helyen láttam az ''A''-sat, de amikor belefutottam egy ''C''-sbe, akkor nagyon meglepődtem. Gyorsan el is szaladtam egy haverhoz a közelben, hogy ránézzünk a neten, hogy mi is az a ''C'' paneles. Hát ez egészen konkrétan egy CMO panel (CMO M220Z1), amiről nem tudtam meg sokkal többet. Fórumokon úgy láttam, hogy sokaknak tetszett, és sokaknak nem, pont mint az AUO. Bár olvastam olyat is, hogy az auo-s túl gyengécske lett, ezért kellet egy harmadik panel-beszállító is a samunak. De úgytünik, hogy túl nagy mizzéria lett ebből az AvsS panel ügyből, és az összes frissen kikerülő 226bw-ről eltüntették azt a bizonyos jelzést.
Persze ha meg akarsz győződni a panelod származásáról, akkor azt a szervízmenüből teheted meg, amit így érsz el:
To access ”Service Menu”
1. Adjust the brightness and contrast to 0
2. Press “Menu” (first button from left)
3. Press “Source” (second button from right) for 5 seconds.
( a szervíz menüben nagyon vigyázz, semmit se állíts el, inkább csak nézd meg, hogy milyen paneled van.)
Ez a 3 lehet:
- AM LCD220M1 - panel from SAMSUNG (sticker “S”)
- AU M220EW01 - panel from AU OPTRONICS (sticker “A”)
- CMO M220Z1 - panel from CHI MEI OPTOELECTRONICS (sticker “C”)
Én egyébként 99%ig elégedett vagyok a moncsival, egyedül a feketénél való bevilágítás zavar kicsit, az viszont csak felül van, de filmeknél pont rossz helyen. Mondjuk nem vészes, de ez a TN panel átka. Szóval jó moncsi ez, csak szerintem picit drága, kb.75000 HUF reállisabb lenne.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Napelem
- PlayStation 5
- Autós topik
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest