- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledzsúltam a moncsim és van rajta egy folt
nem nagy de rémisztő
mivel lehet hogy szabad -e takaritani a tft -t?
-
szélesvásznú neked mit mond? ha megnyitsz pl egy divx filmet és kocka alakú nem pedig téglalap akkor szólj te nekem
na szóval félre téve az idegeket (nem akarlak húzn) szélesvásznú anamorf (ha jól tudom) a pontos definiciója ennek. azt jelenti az anamorf ,hogy saját szélesvásznú méret
ha rosszat mondok javítsatok ki! -
válasz
DarkLyrics #2344 üzenetére
olvass: [link]
-
sziasztok! hogy van ez a felbontás dolog DVI -on keresztül? van 1 fix res és arra ''nagyít'' ''helyez'' kisseb reseket?
-
v-sync kérdés: kell, nem? közelező? soha?
meg ahogy észrevettem baráti a min. 60 fps játékok közt? (vagy fps / frissítés közt nincs összefüggés?) -
sziasztok!
valaki beavatna a gradient banding -ba? (emelkedő sávkialakítás) ez mi tft -nél?
köszi! -
Sziasztok!
Abból adódhat baja egy Wide -os Monitornak ,hogy nem a ''megfelelő'' felbontásán járatom? Vagy csak csunyább a kép simán? -
nah megvan. szép és jó. bár ügyelni kell rá ,hogy a tápdugót rendesen télleg belenyomd
-
na még1x örömöm: kicserélik az elsöre nem bejövös ViewSonicot Samura. ha mindenkinek tetszik akkor nem lehet rossz!
-
válasz
Moddingfan #1898 üzenetére
nagyobb lesz
-
samsung lesz. döntöttem
-
énis csinálgatok weblapokat css -sel valamennyire. a legbarátibb egy lapot középre tenni. de megoldható a felbontásfüggő graf is csak kicsit tudni kell hozzá a mókát.
-
samsung -ra amugy hogy van a pixel gari? mindenki megvan elégedve a bw -vel. ha lesz rá alkalmam átgondolom. (hétfőig
)
-
válasz
d@minator #1855 üzenetére
már egyszer leírtam máshol de elmondom ittis akkor. szóval már volt nálam a vsonic csak éppenséggel rámakartak sózni egy szar szervizeltet. ismerösöknél néztem megengedték a tapit vásárlás elött. kinyitom benne 1 profi szervizes papir. már akkor mondtam kösz nem ök meg hogy ez back ilyen nincs.
de azért meglestem. a képe szép volt... viszont remegett + picit sipolt a táp. akkor ezekre odafigyelek. szóval ha remeg az tuti nem jó. ergó nem szabad remegnie.
-
kérdés: ha zajos a kép értsd nem fekete színen de sötét színen remeg azt mi okozza és mennyire gáz?
-
Sziasztok!
Lesz egy ViewSonic VA2010WB -s monitorom. Kérdésem ,hogy milyen a képe? CRT -m volt idáig ahhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest