- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dracula
őstag
válasz
old_artist #12822 üzenetére
Kösz, volt már Nokia meg hasonló monitorteszter, ezt nem tudom, hogy újabb-e, de megnézem... csak annyiban jobb, hogy van kedvezmény, de nem sok... soxor olcsóbb boltban néhol, mint ezzel a kedvezménnyel
Majd meglátom, hol veszem akkor.
Nem vagyok grafikus, a privit megkaptam... amúgy bárcsak tesztelnék itt és csinálnálnák hozzá egy letölthető színprofilt, persze az nem pont ua lenne, amint írtad akár a VGA miatt, de azért nem lenne rossz.
Amúgy a mostani monitoromhoz is egy Toms HW-es vagy milyen beállított színprofil van
betöltve. (a "legendás" Q17S monitor)
Üdv!
-
Dracula
őstag
válasz
old_artist #12805 üzenetére
Ok, csak én a HP-nál dolgozom, így olcsóbban tudom venni annál is, no nem sokkal, de azért olcsóbban. Pixel hibát meg tudom nézni...
Viszont ez a kalibrálás majd érdekel! Elég csak 1x "életében" bekalibrálni?
Ha a régi 17"-es TFT-t is viszem, azt is be lehet egy füst alatt? Mennyi?Üdv!
-
Dracula
őstag
válasz
old_artist #12769 üzenetére
Köszi, old_artist!
A prad.de-s tesztet tegnap olvastam, és nagyon tetszett a cucc. Még a Hyundai W241D-t is ígéretesnek találom amúgy.
Pont ilyesmi beszámolót vártam itt, ha van valakinek ilyen. Az ára kicsit borsos még, de vsz. csak jövő év elején veszem majd valamikor, akkor lesz 5 éves ez a 17" tft-m. Meg hát kérdés, hogy elfér-e itt a monitor.
A hardveres kalibrációt te mivel csináltad? Ahhoz a PH cucca kéne, nem?
Üdv!
-
Dracula
őstag
Hello!
Kinéztem egy HP 2475w-t... vélemények?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest