Új hozzászólás Aktív témák
-
donpel0
aktív tag
hi!
egy hónapja boldog tulajdonosa vagyok egy samu 2232-nek és maximálisan meg vagyok vele elégedve. egy 21-es trinitron képcsöves crt-ről váltottam és szó szerint elviselhetetlen a különbség, anynira jó a wide ftf. egyértelműen jobban igazodik az emberi látás arányaihoz sztem. szóval nem értem azokat, akik foggal körömmel ragaszkodnak a crt-jükhöz. (jó lehet érvelni azzal, hogy kiadványszerekesztésre, stb jobb a crt de ne nevettessük egymást, ki csinál ilyet? 1000ből 1?).
lehet, hogy elmebeteg ötletnek tűnik, de nincs valakinek véletlenül bérleti díj ellenében monitorkalibráló eszköze? pl: [L:http://prohardver.hu/teszt/monitorkalibralo_eszkozok/eye_one_display_2_a_szerkezet.html][/L]
elég sokat lehetne finomhangolni a monitoron ezzel az eszközzel úgy látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged