Új hozzászólás Aktív témák
-
Ti4x
aktív tag
válasz
dnorb46 #10499 üzenetére
Itt van róla egy meglehetősen részletes teszt , olvasd el , ha gondolod. [link]Nekem egy picit fura a huzása , nem tudom jobban leírni és nem input lag , mert nem olyan , azt láttam már... Ez az első TFTm , szóval huzamosabb csak CRTt használtam eddíg. A másik FuSinál ami itthon van még , egyáltalán nem rosszabb a huzása , a színeivel pedig több kategóriával túlhaladja azt. Érdekes , ahogy forgok pl HL2ben vagy ahogy egy gyors csatajelenetben megy a mozgás. Furának találom néha , szerintem egyrészt az 5ms reakciója miatt. Ez ebben a tesztben szerintem jobban le van írva , a profikra bízom a probléma leírását , biztos említik , rég olvastam már , én emiatt a teszt miatt választottam.
A képét csak ennyivel jellemezték : Outstanding...
Amúgy cakkumpakk teljesen jónak tartom. Talán youtubeon találszról róla élőben felvételt , amit egyébként mindenkinek ajánlok , hogy TFT vásárlás előtt kukkantson rá , érdemes... Több TFTről is elég jó körképet lehet kapni egy ilyen youtubeos videó után.
-
Ti4x
aktív tag
válasz
dnorb46 #10497 üzenetére
Én is azt választottam , nekem is ilyenem lett...
Eszméletlen masszív az állványzata , nagyon stabil , igencsak színhű a TN panelesek közt és nagyon jó képe van. Ha úgy tudsz rendelni , Rev. A02eset érdemes , ezen pár apróbb hiba javítva van már. Nekem még A01 lett , de így is teljesen jó. Ha ezt választod , nem fogsz csalódni benne szerintem.
-
Ti4x
aktív tag
válasz
dnorb46 #10494 üzenetére
Az a baj a Samsungokkal , hogy többbfajta panelekkel adhatják és ezért a színeik meglehetősem elhidegedhetnek bizonyos paneltípusokkal és véletlenszerű , hogy melyiket kapja az ember. Talán egyetlen kivétel a T220 , amit általában eredeti samu panellel adnak , de én már olvastam , hogy AU panellel is találtak. Ha mindenképp Samsungot akarsz , akkor inkább T220 , bár a színhűsége ennek is csak kielégítő , a digitalversusos tesz alapján.
Vannak más márkáknak is jó modelljeik , amik jók , ha gondolod , nézz körül (ezeknek biztosan jó színhűségük van) : ViewSonic VX2240W , ViewSonic VX2255wmb - ebben van beépített hangfal és webkamera , amik szintén jók , egyik ismerős most vett és csak áradozik róla - , Dell E228WFP - ami már nem biztos , hogy a többi 22es TFT árcsökkentése után megéri annyira , viszont ezt tartom a legmegbízhatóbbnak az összes közül és a 226CWnél sokkal jobban megéri még mindíg.Old_Artist : Igen énis mindíg azt szoktam mondani , hogy nem vagyok oda azokért a márkákért , amik a "befőttesüvegtől a lámpabúráig" mindent árulnak. Ezért szeretem például a ViewSonicot is , mert csak LCDt meg projektort árul , így specializálódott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest