- Mobil flották
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
Pisti_zzZZ
tag
válasz
Pallmallman #1 üzenetére
OFF
Hello!
Először is szeretném leszögezni hogy én se akarok beleszólni hogyan neveled a lányod, de ha meghallgatsz egy tanácsot.....
Először inkább próbáld vele emberi módon megbeszélni mi a helyzet. Mond el neki hogy a szabadidejében chatelhet nyugodtan, de fordítson időt a tanulásra. Mennyi idős a lányod? Szerintem biztosan meg fogja érteni! Én nem tartom erkölcsösnek hogy a háta mögött, titokban akarod letiltani a chatet. Ha te átvágod, hogy várhatod el tőle hogy bízzon benned és hallgasson rád??
Ha úgy véled hogy semmi közöm sincs hozzá, meg nincs jogom belepofázni, meg amúgyse vagy kiváncsi rám, akkor felejtsed el amit írtam......
Remélem megoldódik!!
Üdv.: Pisti
ON
Most látom nem nevelési tanácsot kérsz.... BOCS
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest