- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
cAby
tag
válasz
Sk8erPeter #4887 üzenetére
Igen, ahol be tudok jelölgetni bizonyos pontokat, leírást csatolni a ponthoz, stb.
Amit linkeltél azt nem mondjuk nem ismerem. Én azt használom, amit a Google Maps/My places menüből lehet elérni. -
cAby
tag
válasz
Sk8erPeter #4885 üzenetére
Jogos.
Amit írtál az nem működik saját térkép esetén (vagyis nekem nem működött), mert mindig egy bejelölt pontot jelenített meg ráközelítve.
Úgy oldottam meg, hogy vonallal körberajzoltam Magyarországot, fehér színt állítottam be a vonalnak, ill. 1px-es vastagságot és 100%-os átlátszóságot, majd ezt a vonalat betettem a többi bejelölt hely elé ott bal oldalon.
Mentés után már Magyarország-ot hozza be. -
cAby
tag
Sziasztok!
Talán ide illik a legjobban ez a kérdésem.Google Map segítségével saját térképet csináltam, beillesztettem a honlapomba.
Azt szeretném, hogy alap állapotban Magyarország jelenjen meg.
Mert most úgy van, hogy létrehoztam próbának egy pontot és kezdésnek az a pont jelenik meg teljesen ráközelítve.Tudja valaki, hogy hol lehet ezt beállítani? Nem találtam sehol ilyen lehetőséget.
Köszi
-
cAby
tag
válasz
Sk8erPeter #4874 üzenetére
Erre gondoltam, képpel illusztrálom
[link]Tehát ez az alap görgetősáv teljesen odavágja a kinézetet szerintem.
De amit linkeltél is, ott is van olyan amivel jól nézne ki szvsz. -
cAby
tag
válasz
BlackTiger #4872 üzenetére
+ Operában, Chrome-ban, IE-ben görgetősávok jelennek meg, amik eléggé rontanak az összképen.
-
cAby
tag
válasz
Sk8erPeter #4774 üzenetére
Csak megerositeni tudom en is, hogy dinamikus oldalt is remekul kezel, semmi problemat nem tapasztaltam. Az ugyfelszolgalat is gyors, segitokeszek is az emberek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest