- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Redmi 14C - C-kategória
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter #13024 üzenetére
Meglett a kis g*ci és még égő is.
Php váltáskor nem minden beállítást vett át és a külső file-elérés le volt tiltva. Ennyit elb*szni egy ilyen hülyeségre... Viszont hibátlanul működik. Köszönöm mindenkinek az ötleteket és a segítséget.
Ezt így hallani elég eléggé lehangoló. Akkor gyakorlatilag egyik kutya másik eb kb. Utólag tényleg sajnálom, hogy a Joomlával futottam össze elsőnek. 4-5 év után már baromira nehéz átállni egy másik rendszerre. WP ilyen téren barátságosabb, bár pont azért szerintem, mert jóval többet rejt a motorháztető alá.
HummeRC, #13023: Nem leszólni akartam, mint fentebb látható ez is eléggé alap dolog volt, de pont elsiklottam felette. Amúgy nincs webshop az oldal alatt - más téma -, magát a céget regisztráltam be, amikor még ingyen lehetett. 10 email címig ingyenes, saját domain/email címek, gmailes spamszűrés, gmailes felületen olvasható levelezés. "Hawaii, dizsi, napfény"
Webshopból tökéleteset még CMS alá nem láttam, mindnek van hibája (főleg olyat, ami minden magyar jogszabálynak megfelel, kezeli normálisan faszerkezetben a termékek linkjét (breadcrumb), + lehet CSVvel importálni. Bár az új virtuemart-ot még nem volt időm megnézni J3 alá. Legutóbb WPn a Woocommerce-et néztem, az egész közel járt, viszont a termékek linkjeit botrányosan szarul kezeli.
Ezt a főnököm szokta mondani, hogy: küldtem át egy képet, ki kéne tenni ide és ide, de kéne egy kis csinosítás a képen itt, meg itt, nem sok, csak, hogy pofás legyen, meg az oldal ahova kerül is nézzen már ki valahogy, ok? Ha még némi Seo/adwords-öt hozzádobunk máris néhány hétvégés meló lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Linux kezdőknek
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- EAFC 25
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest