Hirdetés
- Netfone
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Sk8erPeter #13024 üzenetére
Meglett a kis g*ci és még égő is. Php váltáskor nem minden beállítást vett át és a külső file-elérés le volt tiltva. Ennyit elb*szni egy ilyen hülyeségre... Viszont hibátlanul működik. Köszönöm mindenkinek az ötleteket és a segítséget.
Ezt így hallani elég eléggé lehangoló. Akkor gyakorlatilag egyik kutya másik eb kb. Utólag tényleg sajnálom, hogy a Joomlával futottam össze elsőnek. 4-5 év után már baromira nehéz átállni egy másik rendszerre. WP ilyen téren barátságosabb, bár pont azért szerintem, mert jóval többet rejt a motorháztető alá.
HummeRC, #13023: Nem leszólni akartam, mint fentebb látható ez is eléggé alap dolog volt, de pont elsiklottam felette. Amúgy nincs webshop az oldal alatt - más téma -, magát a céget regisztráltam be, amikor még ingyen lehetett. 10 email címig ingyenes, saját domain/email címek, gmailes spamszűrés, gmailes felületen olvasható levelezés. "Hawaii, dizsi, napfény"
Webshopból tökéleteset még CMS alá nem láttam, mindnek van hibája (főleg olyat, ami minden magyar jogszabálynak megfelel, kezeli normálisan faszerkezetben a termékek linkjét (breadcrumb), + lehet CSVvel importálni. Bár az új virtuemart-ot még nem volt időm megnézni J3 alá. Legutóbb WPn a Woocommerce-et néztem, az egész közel járt, viszont a termékek linkjeit botrányosan szarul kezeli.
Ezt a főnököm szokta mondani, hogy: küldtem át egy képet, ki kéne tenni ide és ide, de kéne egy kis csinosítás a képen itt, meg itt, nem sok, csak, hogy pofás legyen, meg az oldal ahova kerül is nézzen már ki valahogy, ok? Ha még némi Seo/adwords-öt hozzádobunk máris néhány hétvégés meló lesz.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest