- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Milyen okostelefont vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
Aktív témák
-
sonance™
csendes tag
Bocsi srácok hogy ritkán írok, de dolgozom e site-on, amit pár héten belül szeretnék átadni kompletten a közönségnek.... Amúgy a pdf-ügyosztály jó ötlet, mert pl. egy fénymásoló részletes szerkezeti egységeiről az ember nem kap könnyen technikai leírást... Ebben van ráció, mert szervizesként én is megtapasztaltam ezt a problémát. Nekünk is sok ilyen típusú dokumentumra van szükségünk, és egy ilyen szervezett portálra szükség lenne. Nem ingyen, természetesen, hanem előfizetési díjért.
Szakszerviz -> előfizetés -> dokumentumok letöltése -> elvégzett munka -
sonance™
csendes tag
:)
Game patch-ekkel foglalkozó oldalt szeretnék indítani, ami ezen felül még egyébb infókat is tartalmazna: speciális hardverek leírásait (pdf), stb. Pontosan még nem körvonalazódott a dolog.... -
sonance™
csendes tag
Hey dudez!
Nem nagyon ''érdekelődtök'' a téma iránt ?! -
sonance™
csendes tag
http://www.php-nuke.hu << ingyenesen letölthető/használható komplett portálrendszer
-
sonance™
csendes tag
Sajna én nem nagyon vágom a phpt, ezért ilyen emberkére szükség lenne. Nem statikus oldalra gondoltam, hanem PHP-MySQL keverékre, mint a Nuke. Nézegettem a Nuke-ot, van benne fantázia, mert nagyon könnyen bővíthető, bár a biztonsággal kapcsolatban még kételyeim vannak. Az oldal témája vázlatokban a fejemben van, most még nem osztanám meg :D . Kellene hozzá vagy 300-500MB tárhely, a letöltések miatt. Ez egyenlőre még nem biztosított.
-
sonance™
csendes tag
Keresek olyan Mbereket, akik WebDesign-nal, PHP-val, stb. foglalkoznak, szeretnék egy ütős kis csapatot létrehozni, ha mindez lehetséges. A későbbiekben küldök linket elkészült munkáimról!
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged