- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- A tokot is átvariálja a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
bluobluo75
üzenetére
Nem volt sötét az se amit láttam. De szerintem nem érted miről beszélek. Én nem azt veszem alapul, hogy valaki ül egy székben, és néha odatesz valamit közel, lehetőleg úgy, hogy sikerüljön is neki ráfókuszálni, ha nem azt, ha nem azért mozogsz valahogy, hogy a kamera képe éles maradjon. Mint a példában a csaj hasa, ami közel volt, és előre-hátra is mozgott, ami miatt mikor elkezdett közelebbre fókuszálni, addigra, megint messzebb volt, és így tovább. Mivel egyenlőre mindenhol 1. helyen szerepel, biztos nem rossz, főleg a többihez képest.
De attól még ezek elég zavaróak. Persze ha valaki csak egy helyben ül, és néha fixen megmutat egy borítót gyorsabb, közelibb mozgások nélkül, és fix háttérrel, annak ezek nem sokat befolyásolnak. De ha valaki kalimpál, meg bukfencezik, ugrabugrál, és a háttérben házibuli van diszkófényekkel, vagy villámlik, vagy elvonul egy felhő, vagy körbefut a szobán, és nem akar folyton cikázni a kamera meg az úticél közt, hogy magára irányítsa, azoknak jól jönnének ilyen fejlesztések. Persze nem csak azoknak akik pont ezeket csinálják.
De tényleg, ilyenek, hogy processzor, HDD, SSD, memória, kijelző, mindig jobb, és jobb, erről meg semmit nem tudok, hogy terveznek-e valami fejlesztést, milyen irányút, mikor, mennyiért, vagy úgy vannak vele, hogy mindenki mobillal, vagy tablettel fog kamerázni, és nem gyártanak több webkamerát? Az automatikus fény meg azért az, hogy az legyen. Ha a valódi fényt állítod, vagy a beállításokat fixálod, mindkettő manuális. Akkor automata, ha az épp uralkodó fényviszonyokhoz a legjobb beállítást alkalmazza. Nem tudom, láttam-e valaha olyat, hogy teljes képernyőre tette, pedig biztos finomabban lehetne úgy állítani a fényt. Vagy nem tudom, mi más miatt lenne rá szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Lexus, Toyota topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- PC's Bövitőkártyák és Egyéb kiegészitők!
- ASUS TUF A17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB)
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De attól még ezek elég zavaróak. Persze ha valaki csak egy helyben ül, és néha fixen megmutat egy borítót gyorsabb, közelibb mozgások nélkül, és fix háttérrel, annak ezek nem sokat befolyásolnak. De ha valaki kalimpál, meg bukfencezik, ugrabugrál, és a háttérben házibuli van diszkófényekkel, vagy villámlik, vagy elvonul egy felhő, vagy körbefut a szobán, és nem akar folyton cikázni a kamera meg az úticél közt, hogy magára irányítsa, azoknak jól jönnének ilyen fejlesztések. Persze nem csak azoknak akik pont ezeket csinálják.