- One mobilszolgáltatások
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Magisk
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Ok FTP téma befejezve.Többit érdeklődés esetén mailben.:)
-
lesaux
veterán
Srácok, muszáj ezt?
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
acer_
aktív tag
Ez jó móka.. én pl. a multkor találtam egy jo szervert:
''Odabasz project'' kocsmalátogatásról készült videok voltak rajta :DDD -
neduddki
nagyúr
válasz
_Volkovy_ #25 üzenetére
Hi!
Ennyire hujjek nem tugyak hogy mit csinalnak csak csinaljak, es mikor az ember elmongya nekeik, akkor az avalsz, hogy hat kit erdekle az O gepe... mikor meg eltunik vmi akkor egybol sir a szajuk hogy miert... meg hogy miert nem mondatm hogy van ijjen... persze eleg gyporsan sikeral bebizonyitnai hogy mondtam de akkr is meg nekik all feljebb... enyit errol...
udv
neduddki -
_Volkovy_
nagyúr
Hehehe találtam vagy 40 file-t első körben.Ennyire felelőtlenek lennének az emberek?
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Most már múlóban van a para.Amit használok ott módosítottam a jelszót,amúgy meg majd meglátjuk mi történik :D
Tanulság:ezt nem kell megosztani :D -
_Volkovy_
nagyúr
Nnna.A 19 ftp-ből(:DD
-
Bash
őstag
Megelőzhető lett volna a dolog, ha nem használsz fájlcserélgető programot. Ha mégis, akkor a C:/ meghajtónak még a közelébe sem kellett volna engedni! twollah mondaná: IJ.
Ja, és még annyi, hogy a Total Commander FTP-kliensénél vannak nagyságrendekkel jobbak is.
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
hI!
Bewmasolja a win konyvtaraba es onnayol kezdve az osszes ftp elerhetove valik, ha csak ip-re nincs szurve!
Elsovasni csak a kodeok feltorese utan tugya ajelszot, de bejentkezni gond nelkul be tud barhova!
Leglabbis en mindig csak eszt szoktam hurcolni magammal, es mukodik vele az osszes belepesem.
udv
neduddki -
_Volkovy_
nagyúr
csá
valaki megszerezte ezt a file-omat egy filecserélgető progin keresztül.ahogy elnéztem ftp-k vannak benne,loginnal,de a password kódolva van(úgy néz ki).lehet ebből vaami bajom?tudja használni?
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest