Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
droidusz
csendes tag
Rájöttem végre, hogy mi volt a baj nálam a tárhelycserével! A memoria kártya nem jó, valamiért mindig "lecsatlakozik" és azért nem volt jó nálam a letöltés funkció! Egy samsung 32 Gb-os class 6-os kártyám van!
Az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy meg lehet e valahogy "javítani" ezt a kártyát, vagy vennem kell egy másikat? Másik telefonba betéve a kártya rendesen műkszik, így nem tudom vissza vinni és kicseréltetni! -
Akosx22
csendes tag
Nálatok mennyire merül az akksi? Vagy idő mire beáll teljesen? Elég sokáig 89%-on volt, de most kb. 10 perc alvó állapottól lement 85%-ra, illetve 95-ről a töltő kihúzása után hamarosan 89-re ment. Eddig csak 1 szer töltöttem. Mennyire normális ez?
-
Akosx22
csendes tag
Még egy utolsó kérdés. Valahol megtalálható neten az eredeti rendszer? Ha egyszer garira kéne vinni, ugye akkor gondolom vissza kéne rá rakni az eredetit.
-
Akosx22
csendes tag
A másik rendszer felrakásának lehetnek veszélyei? Telefonra már raktam több androidot is fel, amelyek rootoltak voltak, tableten is hasonlóképpen megy a dolog?
-
Akosx22
csendes tag
ÉRtem, előre is köszönöm. Az normális, hogy már kb. 2 órája tö9lt a tab és csak 50%-ra ment fel? Első töltés és 1%-ról kezdődött.
-
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
Korábban ezt írtad:
Azoknál a játékoknál, amelyek telepítés után további letöltést igényelnek, nem tudja letölteni és elszáll a progi! Ha visszateszem eredetire akkor minden okés és letölti a kért adatot és szépen fut a játék!
Most próbáltam, és nálam az Asphalt 6 (nem warez) játék gond nélkül elkezdte letölteni a szükséges data csomagját az SD kártyára.
Pontosan milyen játékok voltak azok aminél a probléma fellépett? -
droidusz
csendes tag
kelzsoca, van valami híred tárhelycserével kapcsolatban?
-
tjb007
nagyúr
1. Letöltöd és feltelepíted ezt: [link]
2. Letöltöd és feltelepíted ezt: [link]
3. Miután mindegyiket feltelepítetted, indítsd el a Dolphin Browser-t, menj be a beállításaiba, és vedd ki a Flash Player-re vonatkozó beállítás elől a pipát.Csináltam volna pár screenshot-ot ami talán nagyobb segítség lenne, de sajnos most nincs nálam semmilyen olyan eszköz amin Jelly Bean lenne.
-
kelzsoca
félisten
Szia!
Alapból nincs rajta.
Frissíteni kellene a szoftvert, és lenne is Talk-od. -
zilaliz
csendes tag
Nem találom a google talkot a tableten. Nem emlékszem, hogy letöröltem volna.
Tudnátok segíteni, hogyan tudom előhozni? -
dewil666
őstag
Sziasztok!
Már korábban kérdeztem hogy miért nem tölti be a tab a facebookos játékokat (nem az enyém a tab az asszonynak vettük és szereti az ilyen kis hülyeségeket
) ? Kell valami kis kiegészítő progi?
Köszi a segítséget!Üdv Laci
-
kelzsoca
félisten
válasz
Monster242
üzenetére
Szerintem nem ezt kéne csinálni, hanem, hogy az SD kártyát használja extended SD-ként.
Ez azért nem lehet megoldás egy gyártói szoftver esetén, mert a készüléknek kibontás után működőképes állapotban kell lennie, értsd: ne igényeljen a használat külső SD kártyát, ezért/erre használják a NAND-ből elkerített belső tárhelyet, belső SD kártyaként.
Ez jelen esetben ~1GB, és ennek bővítése van folyamatban.A tárhelyek felcserélését a mai napon átnézem újra.
-
Monster242
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit elfoglalt voltam, és nem volt időm megcsinálni a memória cserét, de ahogy visszaolvasok, lehet, hogy jobb is, mert gondok adódtak vele. Írtátok, hogy fejlesztenek egy frissítést, ami megnöveli a nand flash méretét 1-ről 2 GB-ra. Szerintem nem ezt kéne csinálni, hanem, hogy az SD kártyát használja extended SD-ként. Vajon ezen is szorgoskodnak a hozzáértők?
ui: Egyébként köszönöm minden szakértőnek a lelkiismeretes válaszolást és munkát a finoman szólva is elégedetlen vásárlói kör megsegítésére! Köszönjük! -
apeelme
addikt
Szinte biztos hogy a külső SD kártyával van a gond. Próbáld megformázni. Ha úgy sem jó akkor törölj róla minden partíciót, majd hozz létre rajta egyet újra és ezek után formázd meg.
(#66) droidusz: Mivel partíciónálásról is beszéltem ezért természetesen ki kell venni és egy kártyaolvasóval asztali számítógépen elvégezni a műveleteket. Sajnos egyre több a gond az új memóriakártyákkal hiába "neves" gyártó, egy hulladék amit kiadnak a kezükből.
-
droidusz
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnèm megkèrdezni, hogy az SD kàrtyàról mièrt nem tudok másolni az external sd-re? Mindig hibát ír! -
lezlike1
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Kelzsoca szeretném megkérdezni hogy nem tudod a pontos méretét/nevét/ a töltőfejnek hogy milyet keressek,vagy ha esetleg Te tudsz linket adni ahol lehetne megnézni vagy vásárolni ilyet azért nagyon hálás lennék! Köszönettel:Ui:Autóbuszban kiállási idő alatt használnám és nincs más mód töltésre csak a szivargyújtó és az usb!
-
Aalvin.e
csendes tag
Köszönöm a választ.
E között és a 70dci között vacilálok e-book olvasásra használnám főleg, de gondolom megegyezik kb. az üzemidejük, mondjuk a 700dc esztétikailag jobban tetszik, de a 70dci-nek a kijelzője jobb...
Még annyi, hogy azt tudom az RC nem tudja a deep sleepet, az AML-el mi a helyzet? -
-
-
lezlike1
csendes tag
Szép estét mindenkinek!
Vettem egy ilyen tabot és lenne két kérdésem:
Nem lehet tölteni usb-ről nem tudja valaki hogy más készülék töltője/a hengeres fej rész/ jó-e hozzá méretileg,vagy univerzális töltő között lehet-e találni ilyen méretű fejet?
A másik hogy a Totalcommander szerint a belső tároló memória csak egy gigabájt,ez igaz lenne vagy nem?A válaszotokat előre is köszönöm!
-
Aalvin.e
csendes tag
Üdv.
Érdeklődnék, hogy ha lentebb vesszük a teljesítményt és pl. E-book olvasásra használjuk úgy mennyire eszi az aksit? (Akkor is tartja a 3-3,5 órát vagy azért több?)
Illetve mennyi idő alatt tölt fel 0%-ról teljesen?
Köszönöm a válaszokat. -
droidusz
csendes tag
Sziasztok!
Tovább teszteltem a letöltéses problémát és kiderült, hogy tényleg a táráthelyezés a ludas a dologban!
Azoknál a játékoknál, amelyek telepítés után további letöltést igényelnek, nem tudja letölteni és elszáll a progi! Ha visszateszem eredetire akkor minden okés és letölti a kért adatot és szépen fut a játék!
Szeretném ismételten kérni a hozzáértő(ke)t, hogy legyen(ek) olyan szíves(ek) és segítsen(ek) eme probléma orvoslásában!
Segítségeteket előre is köszönöm! -
-
droidusz
csendes tag
Felmerült egy újabb probléma, ami lehet összefüggésben van a tárcserével. A helyzet az, hogy nem tudok letölteni, mert azt írja ki, hogy ismeretlen fájl! Van e rá mód, hogy a letöltés helyét meg tudjam változtatni, úgy mint a tárcserénél?
-
apeelme
addikt
Nah jó estét, csak lett egy külön topic?
-
törölt tag
Sajnos nekem nem lett jó a memóriamodósitás,viszatettem a gyári romot és most viszik el fél óra múlva.Köszönöm a segitséget,sajnálom de nekem igy kevés ez a tablet,pedig nem lenne rossz cucc.
-
droidusz
csendes tag
válasz
üzenetére
Hali!
Nálam is volt hasonló mikor az nfs-hez akartam letölteni az adatrészt! Le is töltötte az adatot, de nem indúlt a játék. Utána gondoltam letörlöm az egészet, de nem engedte se a játékot, sem az adatrészt. FileExplorerrel megnézve volt benne sok kínai karakter (az adatrészben)! Az segített, hogy letöröltem a memkarit teljesen! Újra tettem a játékot és az adatot én magam másoltam fel, nem töltöttem le! Most mükszik a jéték is és a memória is rendben van! -
kelzsoca
félisten
válasz
Cuccmaster
üzenetére
Olvasáshoz minden szögből az IPS-t válaszd.
-
Cuccmaster
csendes tag
Sziasztok! Az érdekelne, a kijelző betekintési szöge a 70dci-hez viszonyítva mennyivel rosszabb.. E két készülék között vacilálok, ott az IPS a szimpi, itt meg a csatlakozók.. főleg olvasásra kéne, ezért kritikus a kijelző..
-
kelzsoca
félisten
válasz
Monster242
üzenetére
Akkor valószínűleg visszacsatolja.

-
Monster242
csendes tag
Sajna nekem még nem volt időm megcsinálni a frissítést, de tervben van. Viszont egy gyors kérdésem lenne. Mi történik akkor, ha egyszerűen a beállításokban leválasztom a NAND flash-t? Nem lehet, hogy akkor az external SD-t fogja használni?
-
dewil666
őstag
Igazából nem az enyém a tab hanem az asszonyé és neki elég az a maradék memória ami a progik telepítése után marad ( 750mb). A mem karira (4gb még de kap majd egy 16 vagy 32gb-ot)meg filmeket és zenét teszek tárhelyek lesz használva ha esetleg szükség lenne mem karira a progikat ne vigyük el.
Azt miért írja ki hogy a Chrom Amdroid nem támogatja ezt a plui-gint (felhőtérkép oldalán az előrejelzésnél alul nem jelennek meg a térképek). Ja a másik hogy az asszony szeret facebookon játszani de a tab-on nem tud nem indul el a játék. Erre van megoldás?
És itt a tabon nem jelenik meg az első leírás amiben bemutatjátok a kütyüt.
Köszönöm a segítséget! -
kelzsoca
félisten
válasz
Monster242
üzenetére
A class4-es is rendben lesz.

-
Monster242
csendes tag
Háátt... az enyém az class4-es

Azért este kipróbálom a módszert. Még egyszer köszi mindenkinek!
-
hjanos1
senior tag
válasz
Monster242
üzenetére
Nem, de érdemes legalább Class6-os kártyát tenni bele.
-
Monster242
csendes tag
Köszi a gyors segítséget! Ha jól értem, akkor ez felcseréli a nand flash-t és az SD kártyát. Nem fogja ez lassítani a gépet?
-
kelzsoca
félisten
Tárhelyek felcserélése:
(micro SD kártya szükséges)Ezt a két alkalmazást másold fel a tabletre, vagy a belső tárhelyre vagy az SD kártyára, majd az apk telepítővel telepítsd fel őket, és a Superuser alkalmazást indítsd el, majd zárd be.
Ezután nyisd meg az ES File Explorer alkalmazást, menj a beállításokhoz (Settings) majd a lap alján keresd ki a Root settings menüpontot, és nyisd meg, itt az összes lehetőséget pipáld be, majd lépj vissza a könyvtárakhoz.Itt nyomj egy Up gombot, amivel egy mappával feljebb mész, egészen a gyökérig.
Keresd meg az etc mappát, nyisd meg, és látnod kell egy vold.fstab fájlt, erre hosszan nyomj rá, majd a felugró ablakban válaszd az Open As lehetőséget, azon belül a Text, és nyiss rá ES Note Editor-al a fájlra.Itt a következő sorokat keresd meg:
dev_mount flash /mnt/sdcard auto /devices/virtual/mtd/mtd9/mtdblock9
dev_mount sdcard /mnt/external_sd auto /devices/platform/rk29_sdmmc.0/mmc_host/mmc0és módosítsd erre:
dev_mount flash /mnt/external_sd auto /devices/virtual/mtd/mtd9/mtdblock9
dev_mount sdcard /mnt/sdcard auto /devices/platform/rk29_sdmmc.0/mmc_host/mmc0Amennyiben kész vagy, nyomj a vissza gombra, és mentsd el a változtatást, majd lépj ki az alkalmazásból, és indítsd újra a tabletet.
Sikeres volt a módosítás, ha a Beállítások-Tárhely résznél a NAND FLASH alatt a külső SD kártyád méretét írja ki, és az SD-KÁRTYA rész alatt pedig ezt: Összes hely: 0.88GB -
Monster242
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is hasonló gondom van, mert tettem bele egy 16 GB-os micro SD kártyát de az alkalmazások "SD kártyára történő áthelyezésénél" nem arra teszi, hanem a NAND flash néven futó belső memóriájára. Tiszta ciki, mert a neten úgy hirdetik, hogy 4 GB memória és 1 GB RAM ehelyett ami elérhető az egy belső memóriának nevezett tárhely 0,98 GB és egy Nand flash nak nevezett 0,89 Gb tárhely. Hol itt a 4 GB??? És akkor még az SD kártyát sem tudja használni??? Egy 1 GB-os alkalmazást nem is tudnék rá telepíteni.. Ha valaki erre tudna egyszerű megoldást, annak nagyon örülnék, mert én sem vagyok egy android zseni...

-
droidusz
csendes tag
Igen, windows8-at!
-
droidusz
csendes tag
Mevolt a frissítés, de ez szerintem egy régebbi verzió, mert a táblagép infónál március 9-et ír, ami meg eredetileg rajta volt, az március 17-ei dátumozású volt!
-
droidusz
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy ilyen tabletet és meg vagyok vele elégedve úgy nagyjából! Ami gondot okoz, hogy kicsi a tárhely és sd kártyáról nem lehet programokat futtatni, csak a nand flasről!
A kérdésem a hozzáértőkhöz az lenne, hogy meg lehet e valahogy oldani, hogy a memóriakártyáról is lehessen futtatni progikat, játékokat? -
spammer
veterán
Most nem tudom, mi lelte, de 670kbyte/sec a másolási sebesség USB tár módban, Laptopról közvetlenül. Tegnap azért még ilyen 3-4 megával ment.

-
spammer
veterán
Jól össze van rakva, szép, vékony, fém hátlap, ami szerintem könnyen karcolódhat és a fogása sem túl tapadós, szóval nem árt stabilan tartani

Szemből nézve szerintem rendben van a képe, ahhoz képest, hogy nem ips vagy hasonló panel, de döntve fentről nézve fakulnak a színek, másik irányba döntve (lentről nézve) nagyon torzulnak a színek. Ennyiért ez van.
Egyébként a böngészés szerintem teljesen rendben van, nem akad, gyors a scroll, nagyítás is, szóval a sebességgel nincs gond. Játékokat még nem próbáltam, de ami nem brutál 3d-s csoda, azokkal szerintem nem lesz gondja.Hangja nem túl jó, elég halk, és fülessel még halkabb sajnos, szóval zajos helyen nem biztos, hogy túl nyerő. Bár lehet, hogy szoftveresen majd lesz tuningolva rajta, passz.
szerk: A wifi sem túl erős, néhány métert és egy téglafalat még elbír, de eléggé gyengül a jel, volt, hogy el is dobta. De ez a routertől is függ, Dlink DI-524-essel próbáltam, nem egy bajnok router

Ha esetleg még érdekel valami, írj, ha tudom, lecsekkolom

-
kelzsoca
félisten
Kezdésnek a gyári szoftver, és a felrakásához szükséges minden kiegészítő, illetve telepítési segédlet is mellékelve: wayteq_xtab-700dc
MD5: 69ab5022725adb2eba9f69ebc1e98e5e
-
tjb007
nagyúr
Kedves xTAB-700dc tulajdonosok/leendő tulajdonosok/érdeklődők!
Az xTAB-70dci topik tehermentesítése végett a jövőben minden, az xTAB-700dc-vel kapcsolatos kérdést, vélt vagy valós problémát és általános csevejt a jövőben ebben a topikban a tegyétek fel, vitassátok meg,
Mielőtt feltennéd kérdésed fusd át a fent található topik összefoglalót, hátha megtalálod benne kérdésedre a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel!
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest