Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
oplki123
csendes tag
Valaki szakértő , pls help!!!
Sziasztok követtem a leirást az sdcard- másoláshoz és állandóan mikor átírom és visszamennék ezt irja ki:
Error occured when trying to save the file. It will not be saved.
Kérlek segitsetek előre is köszi :S
WayteQ-xtab 700dc ről van szó
-
oplki123
csendes tag
-
icemad
nagyúr
Szia. Szerintem meg nagyon gyatra a kijelző. Én a helyedben (meg ha nem ezt vettem volna meg), akkor inkább valami használt gépet néznék, jó árban. 30-40 között van pl. Vodafone Smart Tab 7. Annak a kijelzője jobb, több extra van benne (SIM hely, GPS, 16 GB háttértár) viszont drágább is, és ugye használt. Ami még esetleg probléma lehet a wayteq tabletnél, hogy eléggé sok programra azt írja a play, hogy nem kompatibilis. Nem tudom, hogy ennek mi az oka, de engem az őrületbe kerget. Ráadásul számomra fontos programokról van szó. Plussz negatívum a hihetetlenül gyenge aksi. 3 óránál tovább nem nagyon bírja. Nekem még ez sem lenne probléma, ha egy óra alatt fel lehetne tölteni... De nem lehet. A töltési idő majdnem annyi, mint a használati idő. És nekem még pendriveot vagy külső vinyót sem sikerült rákötnöm. Nem azt mondom, hogy ilyet ne vegyél, de gondold át... Ha meg részletre veszed, akkor vegyél inkább valami márkásat, max nem 10 hónapig fizeted, hanem 20 hónapig...(Jó, ez gyenge érv, tudom, hogy a mai világban nem könnyű, de hosszabb távon kevesebb gondot okoz pl egy nexus 7, mint ez)
-
kelzsoca
félisten
Mielőtt többen beírnak, beírom én, hogy a wifi erőssége gyengébb, mint a műanyag házas társainak, mivel az alumínium ház azért valamennyire leárnyékol, ez sajnos általános probléma a fém készülékházas modelleknél, gyártótól függetlenül, és még az ettől drágább készülékben is ezzel lehet találkozni.
Amit tudok javasolni, ha van lehetőséged menj el, és nézd meg saját szemmel, ami biztos, hogy Media Markt boltokban ki van állítva, illetve Extreme Digital-nál is sok helyen, vagy ha Pesti vagy a Speedshop, esetleg a WayteQ-nél is megtekinthető-kipróbálható a kis masina.
-
Simba86
senior tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
szia!
igazából a zárójeles "követelmények" az elsődlegesek számomra, nah meg az ár... igazság szerint nem szeretnék többet költeni csak a kijelző minősége miatt, így amennyiben használható, ( az előző táblám is TN-es volt, szóval van elképzelésem...), akkor nekem ez bőven megfelel

szóval a kijelzőt leszámítva nem nagyon van gyengepontja?
( szigorúan az árkategóriát tekintve!) -
kelzsoca
félisten
Szia!
Amennyiben IPS kijelzős kell, akkor inkább a 70dci, vagy a hamarosan megjelenő 70qci gépet mondanám, igaz ezek nem 26k-ba kerülnek, hanem ~10k-val több.
Ebben a gépben egy sima TFT kijelző van, szemből nézve rendben van a képe, felülről, és a két oldalról is viszonylag elfogadható még döntött állapotban is, alulról döntve, mint az TFT képernyőknél szokás nem a legjobb. -
Simba86
senior tag
Sziasztok!
egy ilyen kütyü beszerzésén agyalok éppen

mivel már megjártam egy 10,1 colos géppel (kedves öcsikém elejtette és betört a kijelző...), így jelenleg az elvárásaim megváltoztak, és ez a gép többé-kevésbé megfelel az ízlésemnek
(BT,hdmi,rk3066, memória bővíthetőség)az egyetlen kérdőjel számomra a kijelző...
kelzsoca és apeelme! nagyon sokat segítettetek anno a pengés korszakomban, most ismét a ti véleményetekre lennék kíváncsi: nagyon zavaró a kicsi betekintési szög?most az e-dig.-nál 26ba kerül ez a gép, ennyiért ebayről tudnék rendelni egy nextway 7-et, ami viszont IPS kijelzős és nagyobb a belső tárhelye is... (most mondhatnátok, h akkor vegyem meg azt, és alapesetben ezt is tenném, de ezt megkaphatom részletre is, jelenleg ez húz e tábla felé...)
mi a véleményetek?
köszi a választ!
-
kelzsoca
félisten
Üdv!

CWM recovery már készült is, lehet elkerülte a figyelmed.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Kb. 2 hete én is vettem egy ilyen tabletet. Érdekes, hogy nekem a wifivel semmi bajom, 15 méterre a routertől, 3 fallal árnyékolva is 15-20 mbittel jön az adat. Nekem más bajom van vele. Egyrészt a kijelző... Ennyire pocsék kijelzőt én még nem láttam, egyszerűen borzadalom. Az a baj, hogy ezzel nem is lehet mit kezdeni. A másik problémámra viszont talán tudtok megoldást. Szóval az usb otg nálam b@szik működni. Egérrel, billentyűzettel semmi gond. Viszont pendriveot vagy külső vinyót nem ismer fel az istenért sem... Formáztam már mindenféle fájlrendszerre: fat, fat32, ext2, ext3, ext4, ntfs... de semmi. Meg sem nyikkan. A vicces az, hogy a 2 éves Ainol Novo 8 Advanced kínai tabletem meg simán kezelte az 1 terrás külső vinyómat, ami 4 partícióra volt osztva, mindegyik ntfs fájlrendszerrel. Valakinek van valami ötlete?
Egyébként látom, hogy kelzsoca, és Apeelme is írkál a fórumba. Remélem megint összeállnak és dobnak nekünk egy szuper custom romot. Olyasmit, mint anno bladere. Én már egy cyanogenmod portnak is örülnék... Szóval hajrá Apeelme és kelzsoca!!!

-
tamas0721
tag
Sziasztok !
Ezt az adaptert hozzalehet csatlakoztatni a tablethez, a gyenge wifi vegett?
http://www.edigital.hu/WLAN_halozati_adapter/TP-LINK_TL-WN722N_150M_Wireless_USB_adapter+_4_dBi_antenna-p322582.html
-
tipesz
csendes tag
Hát azért érdekesek ezek a fórumok. Az első 100 komment után vettem egy ilyen kütyüt. Mindenki csak ízlelgette erről arról írtak. Szó nem volt róla hogy fing gyenge a wifi. Én 3 db-ot próbáltam 3 irodában és a mekiben és bebizonyosodott lényegében használhatatlan, miközben fő funkciója a netezés. Örülök hogy most sokaknak feltűnt végre. Persze nem örülök, hanem szomorú vagyok hogy szenvedtek ezzel a szarral. Gyanakodtam és előre felhívtam a Wayteq-et hogy jó-e a wifi. Megnyugtattak hogy jobb mint az eddigi készülékeik. A lelki nyugalmam érdekében kidobtam, végül is egy tank benzin ára és azóta tök jól vagyok egy másik kütyüvel.
-
Katchikan
csendes tag
Üdv!
Nekem is hasonló tapasztalatom van sajnos.
Ahol az elég gyenge wifivel rendelkező Moto Razr látja a hálózatot (36-54Mbps) addig ez a kis szerencsétlenség folyamatosan eldobja a kapcsolatot. Ha sikerül is felkapcsolódni huzamosabb ideig, akkor is csak 1-2Mbps sebesség érhető el, szóval gyakorlatilag használhatatlan. A router 8-10 m távolságra van légvonalban, 3 téglafallal arrébb.Néhány tesztet is csináltam:
router mellett ülve ~1m direkt rálátás 36-54 Mbps, stabil kapcsolat
routertől ~1m, szomszédos helyiség 24-36 Mbps, stabil kapcsolat
routertől ~5m, 2 fallal arrébb ~10 Mbps, viszonylag stabil kapcsolat
routertől ~8-10 m, 3 fallal arrébb 1-2 Mbps, rendszeresen (percenként) megszakadó kapcsolat. A telefon által látott 10-12 wifi hálózatból jó ha 3 hálózatot lát.Próbáltam visszavinni vásárlás után 3 munkanapon belül, de elhajtottak, mivel nem neten rendeltem, hanem személyesen vettem.
-
Vekko
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
De egy tabletnek nem erről kéne szólnia, otthon (ahol hozzáférek a routerhez) beülök inkább a gép elé nincs semmi probléma. De egy buszon nem hiszem, hogy megtudom beszélni a sofőrbácsival, hogy had állítgassak a routeren, se egy kávézóba.. Sehol, ahol igazából van értelme használni..
-
-
ToxLee
őstag
Sziasztok!
Van a készülékhez wifi adapter?
Köszi
-
apeelme
addikt
válasz
droidusz
üzenetére
Az android rendszerű készülékek nagy részénél egy jól elkülönített ú.n. recovery partíción egy minimális rendszer helyezkedik el amivel többek között pl. gyári szoftvert lehet (újra)telepíteni és egyéb hasznos műveleteket lehet végrehajtani. Általában az egyszerű felhasználó nem tud róla és nem is foglalkozik vele.
Ezt a gyári recovery-t egy híres fejlesztő (Koushik Dutta (Koush)) továbbgondolta és kibővítette olyan funkciókkal amik akár a mindennapi használatban is segítségünkre lehet.
Legtöbbször teljes rendszermentésre, és annak visszaállítására használja a többség, de megkönnyíti a modderek, fejlesztők munkáját is hiszen egyszerűbb az általuk elkészített patch-ek, módosítások telepítése.(#173) dewil666 : Mint ahogy említettem ezt az egy olyan jogot igényli amiből arra következtetek hogy nem kompatibilis az eszközzel. A hálózat alapú helyzetmeghatározás is szerepel az alkalmazás által kért jogok között így azt is tudja/tudná használni. Ennek "pontosságát"
nem részletezném, és azt sem tudom hogy a fejlesztő milyen kivétel kezeléssel írta meg az alkalmazását...értsd: csak akkor indul el ha van GPS alapú helyzetmeghatározás VAGY GPS és hálózat alapú helyzetmeghatározás, és pl. olyat nem tud hogy CSAK hálózat alapú, amit megértek hiszen nagyon pontatlan. -
dewil666
őstag
Természetesen értem amit írsz

De ez még olyan új hogy szinte meleg
Nem baj írtam nekik e-mailt majd mondanak valamit. Interneten keresztül nem tudják meghatározni a helyzetét a tab-nak? Itt arra gondolok hogy pl az időképen is van olyan opció hogy találja ki a helyzetemet és simán kiírja a várost ahol vagyok. -
apeelme
addikt
válasz
dewil666
üzenetére
Pontosan le is írtad miért nem szerepelhet a típusok miatt. Hiába az egyező android verzió hardverben lehetnek eltérések, és vannak is amire az adott appnak szüksége van. És szinte biztos hogy az említett szoftver azért nem támogatott erre a készülékre mert szüksége van többek között egy bizonyos:
- Pontos (GPS) helyzetmeghatározás
jogosultságra, s mivel a tab nem rendelkezik GPS hardverrel így ezt nehezen kap(hat)ja meg. Egy próbát megér. De pl. egy villanóval nem rendelkező készülék esetében felesleges zseblámpa alkalmazást erőltetni rá. Ugye?És nem hinném hogy egy 10éves irodai PC-n futó WinXP, egy "gamer" konfigurációjú friss hardverrel rendelkező WinXP-s gép egyenértékű lenne Call of Duty "akárhány" szempontjából. (Esetedben winxp az android, a hardver tök más, és a futattni kívánt alkalmazás ugyanaz mégsem fog elindulni a régi gépen.)
-
dewil666
őstag
Igen így a jó ahogy írtad. Én is erre gondoltam csak nem volt türelmem így leírni.
És ha írok e-mailt annak van értelme? Úgy értem foglalkoznak vele?
Ezt amúgy nem nagyon értem hogy a készüléknek miért kell szerepelnie a kompatibilitási listában. Hiszen ezen az amdroidon kellene futnia. Itt arra akarok célozni hogy pl a pc-nél is az operációs rendszer számít a programok telepítésénél kivétel ha bizonyos hardverek illesztő drivereikről van szó. Akkor érteném ha egy másik tab-nak a kamera driverét akarnám feltenni és azt nem lehetne.
(Na ez is kuszára sikeredett
) -
apeelme
addikt
válasz
dewil666
üzenetére
Kicsit kusza amit írsz...ha Play-ből akarsz telepíteni azt két módon teheted:
1. Magáról a készülékről a Play alkalmazás segítségével wifi vagy mobilnet kapcsolattal.
2. PC-ről a Play weboldalát megnyitva, majd bejelentkezve abba a google profilba amit a készülékkel használsz, az adott alkalmazást megkeresve online elindíthatod a telepítést PC-ről a készülékedet kiválasztva, ehhez természetesen a készüléknek is valamilyen internetkapcsolattal kell rendelkeznie.Az általad telepíteni kívánt alkalmazás egyébként jelenleg nem kompatibilis az xtab700dc-vel, ez nem hiba csak írni kellene a fejlesztőnek hogy vegye fel a támogatott típusok közé. Email-ben vedd fel vele a kapcsolatot.
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
A play áruházról szeretnék telepíteni, de nem látja az eszközt.Pedig csatlakoztatva van a számítógéphez.Lehet az a baj hogy frissítve lett?Tab-ról és pc-ről sem lehet telepíteni. Az elsőt akarom feltenni -
apeelme
addikt
ClockworkMod Recovery v6.0.2.8 - by apeelme
A leírást figyelmesen olvassátok el, és nem lehet hiba!
Használjátok egészséggel! -
Peter68
csendes tag
Köszönöm a tippet!
Végső elkeseredettségemben odáig jutottam, hogy levettem az alu hátlapot. Elég zsúfolt a készülék, és kívülről antennára hasonlító dolgot nem találtam, viszont a hátlap levételtől jobb lett a wifi sebességem, mint a laptopomon.
Azt hiszem, hogy nem kell antennát farigcsálni, csak egy új hátlapot kell csinálnom műanyagból. -
Vekko
aktív tag
Barátnőmnek lett egy ilyen tabja. Rossz. Folyamatosan megszakad és lassú neki a wifi pár méterről, csak akkor nem ha a router mellett ül. Több más eszköz hibátlanul működik. Legfrissebb romot feltettem innen. Vigyük vissza?
-
-
dewil666
őstag
-
tamas0721
tag
Sziasztok !
playstation emulátort sikerült valkinek beüzemelnie ?
ezeket próbáltam:
-ePSXe
-psx4droid v1.7köszi a segítséget
Üdv -
lezlike1
csendes tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Kelzsoca:
*404* - Not Found
Sorry, we can't find the content you're looking for at this URL. Please navigate from the navigation menu on top or try searching below..
ezt írja ki ha a linkre kattintok...
Egyébként a frissítés után pár dolog megváltozott:
-hiányzik a menünél a háttér beállítási lehetőség
-más a zene lejátszó
-eltünt a Google hang keresés
és természetesen két giga lett a tárhely!! -
lezlike1
csendes tag
"Akkor sikerült a megfelelő illesztőprogram telepítése is ugye?
"Na ez volt a baj nem telepítettem fel a szoftvert,felment és már látja is a hardvert és frissítette is a tabot!!
Köszönöm Kelzsoca!

emex3!
Én mobilnettel használom és semmi baj!!!! -
emex3
csendes tag
A kislányomnak vettem pár napja egy ilyen tabot, hogy a Hüpikék Törpikéket ezen nézhesse a Youtuberól. Hatalmas csalódás. A wifije harmatgyenge. A routertől 5-6 méterre és egy falnyira már nem fogja a jelet. Visszavittem az üzletbe (Speedshop), ott állítólag jól működik. Köszi az infót, majd átadom a kislányomnak. Egyébként szép készülék, az erényeit ezzel fel is soroltam, azt hiszem. A hangszórója gyenge, a képernyő betekintési szögei kicsik, a microUSB csatlakozó kicsit lötyög. Sajnos nem interneten rendeltem, az eladó nem vette vissza a terméket. Majd legközelebb okosabban csinálom. Azt hiszem kezdem érteni, hogy egy hasonló paraméterekkel bíró "márkás" készülék miért kerül 2-3-szor többe.
-
lezlike1
csendes tag
Sziasztok!
Letöltöttem a frissítést,csatlakoztattam a tabot de a tallózásoknál nem enged semmit kiválasztani a tools mappából/nem látja a RKBatch Tool fájlt! Mi lehet a gond?Win 7 ,32 bin program.Kell valamit a pc-re feltelepíteni? -
kelzsoca
félisten
válasz
dewil666
üzenetére
Akkor sikerült a megfelelő illesztőprogram telepítése is ugye?

Indítsd újra a PC-t, és kezd el elölről a frissítést.
ui: mepróbálhatod bekapcsolt tablettel is, ez esetben ha aktív a kapcsolat a kis kocka lila színben fog látszani, és a switch gombot megnyomva a kis kocka színe zöldre vált, és el tudod kezdeni a frissítést.
-
kelzsoca
félisten
válasz
dewil666
üzenetére
Tehát akkor vegyük át újra, a tablet fel van töltve, nincs töltő csatlakoztatva, a tabot kikapcsolod, majd a hangerő LE gombot nyomvatartva csatlakoztatod USB-n keresztül a PC-hez, itt megnézed a vezérlőpult-rendszer-eszközkezelő fület, látsz -e fel nem telepített eszközt, ha látsz a rendszernek megfelelően kitallózod a driver mappából amit kell.
-
dewil666
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Win 7 64bit. Semmit nem telepítettem fel.
És ahogy leírtad szóról-szóra úgy csináltam pontosan. És addig is jutottam ameddig írtad.
Mikor 1-8-ig be kellene zöldülni valamelyik számnak na az már nem történik meg.
Azt irja: loading firmware
Majd alatta : loading firmware finishedÉs ennyi történik
-
kelzsoca
félisten
válasz
dewil666
üzenetére
Még mindig nem tudjuk, hogy milyen operációs rendszer fut a PC-n, és sikeresen feltetted -e a szükséges drivert.
- A tabletet kapcsold ki, a számítógépehez csatlakoztasd az USB kábelt.
- A tableten a hangerő LE gombot nyomvatartva csatlakoztasd az USB kábel másik végét a tablethez
- Ha a csatlakozás sikeres, a PC-n elkezdődik az illesztőprogram keresése/kísérlet a telepítésre, mivel ez sikertelen lesz, ezt manuálisan kell elvégezni.
- A Vezérlőpult/Rendszer/Eszközkezelő rész alatt megtaláljátok az ismeretlen eszközt a listában, itt jobb klikk az eszközre, majd illesztőprogram frissítése... illesztőprogramok keresése a számítógépen, itt a Tallózás segítségével a szükséges fájlokat a wayteq_xtab-700dc/driver mappájában találjátok (amd64=64bit-es rendszerhez, x86=32bit-es rendszerhez) -
dewil666
őstag
Próbálom feltenni de nem sikerül.
Addig jutok hogy 1-8 ig zöldre kellene váltani de nem lesz zöld.
Ötlet? -
kelzsoca
félisten
A mai napon megkaptam a javított szoftvert, ahol a belső tárhely a duplájára nőtt.
MD5: a7710ec5c9afd42aeb244261cb4f2bf2
a kép nagyítható
-
thon73
tag
Bocsánat, ha kissé off voltam a rovathoz. Most már úgyis mindegy alapon: egy szétszedett Concorde-ról is vannak fent képek, az antennát nemes egyszerűséggel egy ANT forrasztás jelöli. Tekintettel arra, hogy a chip a legritkább esetben hibás (végül is van wifi) ezeket a pontokat tényleg érdemes megnézni...
Még egyszer bocs az off-ért! -
thon73
tag
Ha valakinek segítség, szétszedem, és lefotózom. De a Wayteq-et nem akarom szétszedni, bár szerintem a megoldás ott is azonos (mert olcsó a technológia - és hát ez sem túl drága gép).
Az antennákat (már nem emlékszem pontosan a technológia nevére) de kb. úgy festik rá egy műanyag felületre. Ez nagyon sérülékeny, ezért a sok hiba. Ezt a felületet egy vékony szalagkábel köti össze a panellal. A szalagkábelt egy kis "csipesz" szerű csatlakozó fogadja, ami felnyitható, meg visszazárható - ha nem is sokszor.
Mindenféle spéci ötletet olvastam akkoriban, hogyan lehet újra felfesteni stb. az antennát, de nem volt hozzá semmilyen felszerelésem. Első ötletként az alufóliával csak össze akartam kötni a hibás részt (ami butaság, mert a felülete nyilván nem vezető anyaggal van lefestve), de végül simán becsíptettem a fenti csatlakozóba egy ugyanakkora alufóliát, mint a festett antenna. (előtte egy papírlapra ragasztottam, úgy vágtam ki: ez biztosítja a szigetelést.)
Aki nálam jobban ért a rádiótechnikához, az tudja (és a miértet is el tudja magyarázni), hogy ezzel agyon is lehet csapni a wifi adót. Ugyanakkor: wifi jelem praktikusan nem volt; garanciát nem fogadták el; kb volt egy szemétre szánt készülékem - tettem egy próbát. Abban reménykedtem, hogy a jeladó teljesítménye elég kicsi ahhoz, hogy elviseljen egy tervezés nélküli antennát, csak lekopíroztam az eredeti méretet.
Azóta a telefon folyamatosan fogja a wifi-t, falakon keresztül is. Csodát egy ekkora szerkenytyűtől nem kell várni, de valamivel erősebb a jel, mint az sgs2-ben.
Lehet, hogy csak szerencsém volt; de a hiba sztem. gyakori, kidobás előtt érdemes talán egy próbát tenni... -
thon73
tag
Már utána vagyunk, de talán vkinek segíthet. Zte blade-del jártam így, de a típus nem lényeg. Wifi csak 2 méteren belül, Tmobile-nál bevizsgálták: VAN wifi, mértéke nincs a paraméterek között előírva! Elutasították a megkeresést.
A lényeg: egy darab alufóliát (papírra ragasztva) csiptettem be a csatlakozóba. A méretét az erdeti antennáról másoltam, de ezzel együtt is agyon lehet csapni a gépet. Nekem két éve működik, kiváló jelerősséggel. Nem biztos, h. minden esetben működik, még az sem, h. ártalmatlan, de a kidobásnál talán jobb alternatíva. -
tipesz
csendes tag
Nektek nincs wifi térerő gondotok? Elmentem ma a Wayteq-hez. Ott kifogástalanul működött. Napközben két cégnél jártam ott meg szinte egyáltalán nem. Kidobtam. Most már csak megfigyelő vagyok itt.
-
zilaliz
csendes tag
Lenne még egy kérdésem:
Milyen USB 3G modemet tudok használni a teblethez? -
lezlike1
csendes tag
Szevasztok!
Ezt ha felteszem akkor nagyobb lesz a belsőmemóriája a tabomnak?"És itt is van a hivatalos frissítés. (újra feltöltésre került, mivel az előző linken a szolgáltató korlátozta a letöltések számát)"
Köszönöm a választ!
-
kelzsoca
félisten
-
thon73
tag
Sziasztok! Win xp alá keresnék hozzá drivert - de sehol nem találok. Létezik ilyen? Eclipse-sel szeretném összekötni. Köszönöm!
-
kelzsoca
félisten
-
tipesz
csendes tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Szia!
Köszönöm eddigi segítséged a szoftverezés terén, úgy látom eléggé tájékozott vagy ebben a témában. Úgy látom az én készülékemnek valahogy nem használt ez a frissítés. Tudnál esetleg abban segíteni hogy a régi szoftvert visszategyem rá? Hátha az segítene rajtam. Előre is köszönöm.Nem akartalak megsérteni, kérlek helyettesítsd be ezzel a 'downgrade?'-et.
Kicsit azért fel vagyok dúlva mert nálam a lakásban minden! készülék asztali és hordozható gép és mobiltelefon évek óta hibátlanul működik, ez a készülék pedig csak éppen hogy. Ráadásul a frissítés után kuka közeli állapotba került. Egy barátomnak kellett volna a készülék, hogy a benzinkutaknál megnézze a levelezését. Erre úgy néz ki teljesen alkalmatlan. Felajánlom bárkinek20eFt-ért így csak egy tizest bukok rajta, 5 napos a készülék.
Köszönöm
-
apeelme
addikt
Elég fura stílusod van ezzel a "downgrade" szöveggel...
Mire szeretnél downgrade-elni? Az egyetlen hivatalos gyári rom ami egyelőre még a wayteq oldalán sincs kint a 4.1.1.
Egyébként ha azt szeretnéd ami a "frissítés" előtt volt akkor el kell szomorítsalak, mert ugyanaz a két szoftver csak pár darab alkalmazásban tér el.
-
tipesz
csendes tag
Költség 500Ft, eredmény lesújtó. Két egység térerővel megfogja, csatlakozik majd eldobja az M-prakticomp wifit.
Downgrade? -
tipesz
csendes tag
Frissítettem. A W7/64-es gépemen nem mutatott csatlakoztatott eszközt,nem volt zöld egyik kocka sem, pedig eszközkezelőben ok volt a rockchip eszköz. XP-s gépen lefutott. A wifi ami idáig sem volt erős most szinte használhatatlan.
Mindjárt tökön szúrom magam. Downgradelni hogy kell? -
tamas0721
tag
Hali !
4.1.1 es verzió van a masinámon ,van már esetleg újabb verzió ?
Üdv
-
Akosx22
csendes tag
Nekem is gázos a kártya. Megcseréltem a tárhelyeket, viszont mikor átrakok sd kártyára egy játékot, és újraindítom a tabot, a játék adatai felszívódnak a kártyáról. Mi lehet a gondja? Ki nem vettem a kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel!
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem részletezném, és azt sem tudom hogy a fejlesztő milyen kivétel kezeléssel írta meg az alkalmazását...értsd: csak akkor indul el ha van GPS alapú helyzetmeghatározás VAGY GPS és hálózat alapú helyzetmeghatározás, és pl. olyat nem tud hogy CSAK hálózat alapú, amit megértek hiszen nagyon pontatlan.