Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcll
senior tag
Bocsi, esetleg valaki le tudná írni, részletesen loépésől lépésre, hogy az x960bt-nél hogy tudnám beizzítani a TMC-t? Sajna sehol sem kapok hozzá FM vevőt, de van ez a DLNA (vagy mi) megoldás amivel elméletileg megy.
Előre is köszi. -
mcll
senior tag
Csak azt szeretném megkérdezni hogy ez az ELM327 pontosan mire jó? Mert azt tudom hogy motordiagnosztikai eszköz, de ez hogy jön össze a navival? Azaz milyen pluszt ad? Köszi.
-
mcll
senior tag
Köszi. Igen azt észrevettem, azaz törölni kellett az előző párosítást, mert nem jelent meg a net beállítás. Most megjelenik, kapcsolódik is, de nincs net. Nem tudom a telefonszám helyére mit kell írni? Vagy oda semmit? A telón be kell kapcsolni a mobilnetet? Mert én úgy értelmezem hogy nem, azaz majd a DUN fogja azt elindítani. Habár azt se értem, hogy most gprs kapcsolatot akar, vagy HDSPA is jó.
-
mcll
senior tag
Köszi. Leszedtem a BlueDUN-t (a trialt), mindent úgy csináltam ahogy mondtad. Annyival jutottam előrébb hogy végre be tudom állítani a dial up networkingben a kapcsolatomat. T-Mobile-om van, csak nem tudom mik a beállítások.
Ezt próbáltam, de továbbra sincs netem. Kapcsolódik a telefonhoz ugyan, de ha megadok egy linket az operában,csak homokórázik, majd eldobja és írja hogy ellenőrizzem a kapcsolatom. -
mcll
senior tag
Volt pár levélváltás a GNS-el, amiből a lényeg:
"...Eine zum RTA3000 TMC Anschluß kompatible GNS TrafficBox-FM9 haben wir leider nicht serienmäßig. Die müßten wir anfertigen. Diese GNS TrafficBox-FM9 verwendet das GNS-Protokoll..."
Magyarul:
"...Az RT3000 TMC-vel - csatlakozásilag - azonos FM9 nincs sorozatszerűen raktáron, ezt el kell készítsók. Ez a GNS TrafficBox-FM9 a GNS protokollt használja...""...Also die Trafficbox-FM9 ist kompatibel mit Wayteq x960bt. Richtig?
Teilweise. Wir können Ihnen eine GNS TrafficBox-FM9 anfertigen, welche vom Anschluß kompatibel zu Ihrem Wayteq x960bt ist. ...""...Tehát az FM9 kompatibilis a Wayteq x960bt-vel, igaz?
Részlegesen. Mi egy olyan FM9-et tudunk készíteni, ami csatlakozásilag kompatibilis a Wayteq x960bt-vel...""...Wieviel würde das Versandkosten nach Ungarn sein?
Ungarn ist für uns Euro-Zone 3 d.h. die Versandkosten betragen 36 € inkl. MwSt. (Gesamtkoten: 44,90 € inkl. MwSt. + 36 € inkl. MwSt.)...""...Mennyi lenne a szállítási költség Magyarországra?
Magyarország a mi szemszögünkből a 3-as euro zónába esik, így a szállítási költség 36 EUR (Áfával). (Összköltég, 44,90 EUR (Áfásan) a készülék és 36 EUR a szállítás)No hát a levelezésünkből az a lényeg. Tehát csatlakozásilag kompatibilis, de hogy a Wayteq rendesen látni is fogja-e az egy másik kérdés. Ezt a Wayteq hamarosan tesztelni is fogja (kaptam tőlük egy igéretet erre), remélem pozitív lesz a válasz. Addig viszont várok.
-
mcll
senior tag
Hát nem tudom, nekem nem jön össze sehogy a netkapcsolat a PNA-n. Kapcsolódik a telóval, le is szedi a telefonkönyvet, de netet nem ad. Leszedtem DUN proggit is, úgy sem. Az is mindegy hogy a telón éppen WiFi vagy telefon előfizetéses net van aktiválva. Szóval passz, nem tudom hol rontom el, vagy mit nem állítok be, vagy éppen mi van rosszul beállítva. Ezért lenne jó egy leírás ami lépésenként leírja hogy kell ezt beállítani.
-
mcll
senior tag
válasz
edeleny #3581 üzenetére
Internetet DUN-al, Blutooth-on keresztül, mondjuk a mobilod netjét használva tudsz a PNA-ra varászolni. Bár nekem nem sikerült. Összepárosodott a telóval, telón net ok, de a PNA-n sehogy sem lett netem. Foggalmam sincs miért. Mondjuk ha valakinek ez sikerült megírhatná pontosan hogy megy ez (Android 4.2).
-
mcll
senior tag
Meg is jött a válasz a Wayteq-től:
Hi, Laszlo ,
before we did not choose GNS solution , but according to their technical spec ( provided by GNS ) ,it should be ok .
if you want to sure it , you can wait for our test result , we're waiting for the FM9 sample for testing .thanks,
WT-ServiceTehát azt írják hogy a műszaki paraméterek (melyet a GNS kiadott), állítólag megfelelőek. Most kapnak egy teszt FM9-et amit tesztelni fognak. Remélem pozitív lesz a végeredmény.
Szólok ha lesz újabb infóm.
Üdv
Laci -
mcll
senior tag
válasz
PLaci58 #3570 üzenetére
Igen, ezen csodálkozom én is. Fura hogy ezt a Wayteq szerviz mondta. Amúgy a neten semmi infót nem találok arról hogy a mi Wayteq-ünkhöz mi más lenne jó még (az RTA-n kívül persze). Visszaírtam nekik, várom a válaszukat.
Amúgy nekem is van még egy ilyesmi GNS-em, ami megmaradt az Airis-ből, de persze nem jó a Wayteq-hez. Rá se bagózik. -
mcll
senior tag
A TMC-vel kapcsolatban némi új infó:
Mint tudjuk az eredeti TM vevő és antenna (RTA-3000) már egy ideje nem kapható. Ezért írtam a Wayteq hivatalos szervizének (service@wayteq.com) hogy van-e valami más megoldás erre a problémára. Ma reggel ezt a választ kaptam tőlük:
Hi, Laszlo ,
sorry for late reply , RTA-3000 was stopped-production .
please try GNS FM9 ( sold in your market ) if it's ok to match with your device ?thanks & b.rgds,
WT-ServiceBár még csak most kezdtem keresgélni ezt a GNS FM9-et de úgy látom ez se kapható már. Esetleg valakinek tapasztalata ezzel a vevővel?
-
mcll
senior tag
válasz
gabor_01 #3516 üzenetére
Na az imént bekapcsoltam, és rögtön a Navi progi ugrott be, tehát legutóbb (egy hete kb) valószínű készenlétbe kapcsoltam ki ezek szerint. Lehet hazaérvén csak kinyomtam a főkapcsolóval... A lényeg hogy a holdakat kb 5-10mp alatt betöltötte úgy hogy nem csináltam semmit. Most úgy állítottam le, hogy a Naviben a kikapcsolánál nem a leállításra klikkeltem hanem a "kis ikonra" küldtem el, majd a főkapcsoló megnyomása után a "készenlét"-et választottam. Majd később bekapcsolom és megnézem.
-
mcll
senior tag
Sziasztok!
Volna egy kérdésem. x960bt-re hogy tudok felmásolni? Primo-t akarom feltenni rá (van hozzávaló) de ha a PC-re csatlakoztatom akkor csak egy üres, kb 250MB-os TFAT nevű particiót látok. Szerintem nem ez kell nekem. (a navi egyébkén teljesen új, ma kaptam kézhez, még semmilyen navi szoft nincs rajta.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A komplett platformot kínáló cégeknek kedvez Donald Trump vámpolitikája
- Milyen processzort vegyek?
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN1
- Dobozos Asus TUF Gaming LC II 360 ARG vízhűtés !
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest