- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moon70
tag
válasz
ATM_automata #443 üzenetére
Igazad van. Több post kellene olyanoktól, akik ténylegesen használják is a 820-ast, minél több tapasztalatot begyűjteni erről a készülékről és működéséről.
Ami a fényerőszabályozást illeti, írtam már korábban, hogy ebben a készülékben nincs ! Ezen kár többet témázgatni
Pár nem futó, vagy kifagyó programról is írtam korábban, megismétlem, bővítve :
- russa
- navitel ( 3.2.x)
- ndrive ( 3.5.25)
- coreplayer
- tmpcplayerEzek a korábbi 770-esen mentek probléma nélkül.
-
Moon70
tag
egy info :
az X820-as akkuja Nokia BL-5B kompatibilis. Forrás: [link]
Ezek az akkuk 720 - 890 mAh -ig vannak forgalomban, nagyobbról még nem hallottam.
A kisebbet kb. 2500 ft-ért, a nagyobbakat kb 5000-ért árulják a mobilos boltokban. -
Moon70
tag
válasz
rolihir1 #366 üzenetére
HPC Mediaplayer v 1.05
Settings oldal :Platform : ATX80
OS Version: 6.00
OEM info: YFATLAS4
Processor: ARM
Clock Speed: 500 MhzDe volt amikor mutatott 506-ot, 512-őt sőt 525-öt is !
Valami bug lehet benne? ( a programban )Az akkut eszi rendesen, tegnap full töltésről 1 óra alatt leesett egy vonalkára,
volt benne egy kis zenehallgatás, videónézés, állítgatások, pár reset, IGO8 bütykölés.
Szóval, aki itt múltkor kérdezte, hogy mennyire megbízható... hát .. nem is tudom...ha most nyaralásra kell neki és kiforrott, stabil, sokoldalú eszközt keres, akkor inkább az N770-es. Megy rajta minden, akkuja is simán viszi 2-3 óráig ( pl. ha túrázunk )Ezen jelenleg az igo8 és az amigo tökéletesen fut, de nem volt olyan egyszerű a beheggesztésük, mint a 770-esen, valamint pár kisebb progi. Sajna külső médialejátszók elég megbízhatatlanul, Navitel, Ndrive, ( russa ? ) sehogy...
Talán pár hét, vagy hónap múlva összejön igazán ez a 820-as is és nagyon szeretni fogjuk majd
-
Moon70
tag
válasz
Killerlaca #347 üzenetére
Szia, én innen gyűjtöttem be őket :
http://www.i-go8.com/
Jelenleg a Kikker Skin 3.2-est használom, de néha a Dimkát is belövöm.
-
Moon70
tag
Sok program még nem megy, ami a régi 770-esen simán és könnyedén ment, de a lényeg, hogy a két fő navigáció fut már rendesen, TMC-vel is. ( igo + amigo )
A gondok ezekkel vannak még :
- Navitel
- NDrive
- CorePlayer
- TMCPlayer -
Moon70
tag
válasz
Killerlaca #319 üzenetére
priviben ment!
-
Moon70
tag
válasz
ATM_automata #300 üzenetére
Az a vicc, hogy legális IGO nincs is erre a készülékre.
tudtommal csak két fajta hivatalos IGO8 létezik:- legális, PDA-ra telepítve, amit megveszel SD kártyán
- legális, előtelepített PNA-ra, amit egyes készülékeken kapod, gyárilag ( Iconx pl. )Wayteq üresen jön, így erre "NEM MEHET " legális IGO
-
Moon70
tag
Igen !
Ezek szerint te is feltetted a 8.3.2.91972 -es verziót + World licensz?
Mert ezzel úgy látszik most már rendesen megy RF-ről is SD-ről is.
Nálam nem volt semmiylen hiba sem, a SAVE mappákat sosem másolom át, ( kivéve az user.upoi file-t belőle ) rábízom a programra, hogy ő kreálja le.Következő lépés : AMIGO-ra megoldani a TMC-t, nálam nem látja a HW-t !
-
Moon70
tag
Szia,
mint utólag kiderült, nem sokkal hogy belőttem és böngészgettem a térképen, ( zoomolás ) kifagyott az eszköz.
De becsszó hogy ment a TMC is, volt vétel, események is voltak.Örültem is neki, mivel az AMIGO-n előtte sehogyan sem sikerült belőnöm a TMC-t.
Később rámásoltam az SD-re, kicsit módositottam a sys.txt-t, s azóta nem fagy.
Priviben átküldöm mely licencem van !
-
Moon70
tag
Sajnos most kaptam a rossz hírt a Wayteq.hu ügyfélszolgálatáról, hogy a X820-asban nincs aut. fényérzékelő. Csak a kisebben, a x620-asban !
Amit a hátulján látunk, csak egy dísz... -
Moon70
tag
válasz
nyestegabesz #274 üzenetére
Szia, nálam megy Residentflashből a legfrisebb Igo8 (8.3.2.91972 ), TMC vevővel is !
-
Moon70
tag
Végre nekem is megérkezett a x820-as !
Egyelőre csak töltőn van, a microSD kártyát most készítem elő nekiAz automatikus fényerőbeállitást hol tudom bekapcsolni?
-
Moon70
tag
válasz
ATM_automata #103 üzenetére
Csekkold freemailes postád!
-
Moon70
tag
válasz
ATM_automata #101 üzenetére
De az előző posztomban közzétett linken gyakorlatilag is van,( hiába, én a HRP-től rendeltem, megvárom, amíg náluk is lesz...) két levelet is kaptam ma tőlük a beérkezésről. A másodikban közölték, hogy a nagy keresletre való tekintettel, ma fél kilencig is nyitva tartanak !
-
Moon70
tag
Megérkeztek a X820-asok is : www.goldenit.hu
( br. 24.600 Ft )
-
Moon70
tag
Hát az kicsit gáz, hogy ilyen kicsi az akkuja. Mivel erősebb a CPU-ja, nyilván többet is fog fogyasztani, kérdéses a 1.5 órás működés.
Az sem tetszik, hogy nincs benne toll. File manager, TC használatakor nagyon is jöl jön. Pl, hogyan fogsz átnevezni egy file-t?Majd kisujjamon növesztek körmöt, s azzal tudom használni a felugró virtuális billentyűzetet.
És végül egy jó dolog, amit kifejeltettél :USB 2.0 -ás kapcsolat. Végre nem kell kivenni a kártyát ha nagy adatmennyiséget akartál rá másolni. Kábelen 1-2 GB zene a N770-esen eltartott egy ideig. ( ha nem volt kártyaolvasód )
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest