- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
kamillo67
tag
válasz
treston #4703 üzenetére
Szerintem rajtad csak a registry tölés segít, nem tudom mit akarsz a residentflash2-vel
Köze nincs a dologhoz.
Javaslom hogy, a registry editorral állítsd be a következő kulcs értékét 0-ról 1-re ,majd a kikapcsolóval ki majd be. Azután resetelj . Várj míg kb 1/2- 1 perc után megint újraindul. Ekkor már élnie kell a dolognak.Remélem ez megoldja a gondod.
HKEY_LOCAL_MACHINE
\Drivers
\SDMMC -n belül az "SDMLC" értkét kell átírni 0-ról 1Üdv.
-
snowdog
veterán
válasz
treston #4699 üzenetére
Szia!
Minden telepítés, turkálás előtt célszerű mindent lementeni, amit csak lehet (ez persze eső után köpönyeg). Elsősorban a ResidentFlash2 teljes tartalmát, és a registry-t. A registry mentéshez van egy PC-s program, ami remote módban képes erre (a fórumomban is megtalálható).
Feltételezem neked most a registry-t kellene visszaállítani, mert a telepítő olyant írt bele, ami blokkolja a touch-ot. Itt is (kereső használatával, jobb felső sarok) és a saját fórumomban is megtalálod, hogy SD kártya segítségével hogyan jutsz ki a WinCE felületre. Ha ez sikerült, akkor felteszel egy registry editort, és visszaállítod a gyári touch értékeket. Gondolom majd valaki megmondhatja, hogy mennyi volt (én nem, mert nekem már nincs ilyen gépem).
Ha ez nem sikerül, akkor már csak két lehetőség marad, ROM frissítés, és szervíz. A ROM frissítésről is mindent megtalálsz, ha a keresővel rákeresel a ROM szóra.
Sok sikeret kívánok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honda topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest