- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz
TúróRudi #2745 üzenetére
-A START menüből el lehet-e tüntetni nem használt bejegyzéseket (Kedvencek, Dukuk)
Egyszerűen nem lehet eltüntetni. Egy részük (sőt gondolom a többi is) a registry-ben van meghatározva:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\Explorer\Shell Folders]
"Favorites"="\\Windows\\Favorites"
"My Documents"="\\My Documents"Ezeket még nem próbáltam kitötölni, de elképzelhető, hogy törléssel el lehetne tüntetni. Én már egyszer ráfáztam a registry buherára, ezért a kedvedért ezt most nem fogom kipróbálni.
Minden registry-ben történő módosításnak rendkívül nagy a veszélye. Ha valami rosszul sül el, ROM frissítés lesz a vége. És mivel ezek a könyvtárak rendszer szintűek, a törlésüket veszélyesnek tartom.
Akkor megkerdeznem neked (nektek) melyik az idealis freki ???
Nálam a 76,00 MHz van beállítva.
-
snowdog
veterán
válasz
TúróRudi #2044 üzenetére
1. Van arra lehetőség, hogy a WINCE-ből egyből elérjem a kikapcsoló menüt (amikor visszaszámlál, és teljesen kikapcsolható?
Van. Készíts egy ilyen linket: 1#"\ResidentFlash2\YFAP\PowerOff.exe"
2. AS 4.5 iszonyatosan lassan másol a Residentflashbe 10MB negyed óra... Ugyanakkor ha az SD kártyára másolok USB kapcsolattal, az normális gyorsaságú. Mitől lehet ez?
Az AS szerintem USB 1.1-en kapcsolódik a géphez, az meg ennyire lassú. Egyébként megfigyelésem szerint az AS nem szeret nagy file-okat másolni, gyakran egyszerűen kilép nagy file-ok másolása közben. Semmiképpen nem ajánlom másolásra.
3. Program ikonját cserélném. Milyen-mekkora formátum kell? És hogyan lehet egy exe programnál lecserélni?
Ezt az ikont maga az exe file tartalmazza, nem egyszerű belenyúlni. Az egyik lehetséges program neve Resource Tuner, ez képes rá. Ezzel ki lehet exportálni az ikont, meg lehet nézni mekkora az eredeti mérete, és egy pont akkora méretű, de másik ikonnal ki lehet cserélni.
-
PLaci58
addikt
válasz
TúróRudi #1939 üzenetére
Túrórudi!
Szerintem megfelel. Csak a BT és FM dolgok nincsenek benne, egyébként ugyanaz.
Processzor: Sirf Atlas III. 396 MHz, de csak 324 MHz-e működik!
Memória: 64 MB RAM és 2 GB Flash
GPS vevő: Sirf (a processzorba építve)
Op. rendszer: WinCE 5.0
Alkalmazások: Audió lejátszó, Videó lejátszó, TXT olvasó, Kép nézegető.
Akkumulátor: kb. 4 - 4,5 óra folyamatos üzem, kb. 20 nap készenlét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest