Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baracsi
tag
válasz
Gerison89
üzenetére
Gerison89: írtam Neked privit, de már tárgytalan, mivel rájöttem egy lehetséges megoldásra a problémádat illetően (nem biztos, hogy Neked is pont ez a problémád, de hátha). Itt leírom, hogy nekem mi volt a problémám. A csablak féle 1.0-s SI-t próbálgattam még régebben, lépésről lépésre haladtam, majd abbahagytam, mert visszadumált a másoláskor, hogy nincs elég hely, újraindítottam és letettem a PDA-sításról. Eltelt pár hónap és csablak kiadta a 2.0 (lényegesen felhasználóbarátabb) verziót, meg is örültem, feltettem, viszont nem látta a GPS vevőt. Na elkezdtem turkálni ez 1.0-s leírásában és észrevettem, hogy volt benne egy gpsexports.reg állomány, amit anno annak rendje és módja szerinte le is futtattam (és benne is maradt a registry-ben). Ezt kitöröltem, utána nyomtam egy reset-et és voila, tökéletesen meg is találta a GPS-vevőt.
sok sikert
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- Fotó állvány eladó
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest