Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Danecay

addikt

válasz ridiculous #4123 üzenetére

Nos igen, én is azt kerestem volna, de ezeket találtam:

Nem tudom, hogy mennyire volt jó ötlet 1:1-ben egy már létező nevet adni egy topiknak.

#4122 szinesz.bob
    Egyébként azért ide tettem fel a kérdésemet némi hezitálás után, mert ez olvasható a topikösszefoglalóban:

"A WARZONE és BLACK OPS 6-al kapcsolatos bármilyen kérdés jöhet!"

#4124 Enton
    Ránézek, köszi!

• Danecay

addikt

válasz Enton #4120 üzenetére

"Javasolom a kérdés feltevését a playstation-ös topikban ott talán többen lesznek akik itt nem aktívak."

Onnan jövök #182361 :)

Ezt a választ kaptam csak #182366

• Danecay

addikt

Sziasztok!

Valaki segítsen már megérteni, hogy miként kell értelmezni a feltelepülő CoD-os dolgokat légyszi! PS5 egyébként.
    Most járt le a PS Plus Premium előfizetésem és jelenleg nincs is semmilyen, de szeretném telepíteni a Warzone-t, mert azt elvileg lehet előfizu nélkül is játszani. Külön úgy, hogy Warzone, nem is találtam, de a Back Ops 6-ot valamiért engedte telepíteni, gondoltam azért mert abban van a Warzone és azt tölti majd le, de nem. Letöltött már vagy 158GB-ot, és rámegyek a Warzone-ra és azt írja, hogy Install, további aszt hiszem 78GB, miközben most is update-l valamit és ahogy megnyitottam a választható játékkomponenseket vagy mit, éppen azt látom, hogy ott van egymás mellet a PS4 és a PS5-os panel, ahol a PS5-ös kész és a PS4-est udate-eli. De minek ha a PS5-ös fel van telepítve? Ahogy megnyitom ezt a CoD HUB-ot vagy mit és azon belul a Contetnt Managert vagy mit, látom, hogy csak a BO6-ból van feltelepítve a multi, aszem 28,9GB, legalábbis itt ezt az 1 dolgot lehet uninstallálni, a többi elem alatt mindenhol install van. Na most rámentem az uninstall-ra, ahonnan átdob a PS5 tárolás felületére, ahol szintén látom a BO6 multit, de itt már 46GB, valamint vannak régebbi MWII-ből és MWIII-ból shared pack-ok és Warzone-ok amik gondolom kellenének a Warzone-hoz, viszont, hogy a MWII Campaign Pack 1minek oda a maga 20Gb-jával, nem vágom. Na meg minek egyáltalán a BO6 multi fájljai?
    Eléggé meg vagyok már kavarodva és lassan már felemészti az összes tárhelyemet a CoD mindenféle tartalma, miközben én csak Warzone-ozni akarok. Gondolom a BO6 megjelenése és tartalma nélkül is lehetett korábban Warzone-ozni. Valaki legyen már kedves és írja le, hogy mi az amit le kell tölteni, hogy működjön és mi az amit nem és vagy törölhetek a fenébe?

Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák