Új hozzászólás Aktív témák
-
fiATHaLON
őstag
A márc. 21-es patch-csel elérte a játék a zavartalanul végigjátszható állapotot?
-
Jatszik vele bárki? Mit lehet tudni az Act4-ről? Mindenütt azt olvasom, hogy az Act3-ig tökéletes, onnan viszont befejezetlen.
-
Már nagyon vártam egy ilyen feldolgozást! A W40k Inquisitor-ral együtt, mennek majd a díszpáholyba!
-
nubreed
veterán
válasz
tankistacica #10 üzenetére
Van magyar felirat a játékban? (Még nem vettem meg, de szerintem pár napon belül meglesz.)
-
tankistacica
újonc
Egyszerűen imádom Argenta kiskutyaszerű lelkesedését minden kipurgálásra való gonosz elpusztítására, beleértve azt is amellyel négyszer mellétalál plusz kétszer hátbalövi a saját tankját
...
Tipikus helyzet:
"Zsivaly hallatszik körülötted, majd egy gömb alakú tárgy gurul eléd"
Argenta: Uram, ez sértés veled és magával az Istencsászárral szemben!
Kérek engedély az ellenség elpusztítására!
Ööö... ezek gyerekek és csak labdáznak.
Argenta: EZ határozottan eretnek viselkedés. Tűzparancsot kérek!
Kussolj már és ülj le az Istencsászár szerelmére...! -
myckey
veterán
válasz
SpazzMaticus #8 üzenetére
értjük egymást
Nálam RTS & FPS volt, bár lehet utána kellene néznem, de ezek rémlenek.
de az tuti, hogy több területen is van jó WH game. Meg is érdemli -
SpazzMaticus
tag
Nem gondolod túl, nem így értette, csak szerintem az amire gondolt, meg azok akik ezt így mondják, összetartoznak...
A WH Battlesector-ral játszottam utoljára nagyon jókat, sőt játszom vele újra minden nagyobb frissítéssel, az teljesen más műfaj, de a minőség ott is ilyen magas mint a Rouge Trader-nél.
-
myckey
veterán
válasz
SpazzMaticus #6 üzenetére
Nem csak ebben a kontextusban értendő sztm a " kijátszani", negatívan.
Bár lehet túlgondolom.Egyébként hála az égnek, a War Hammer franchise is egyre több jó címmel gazdagodik, bővül.
Már egy ideje minőségi játékok érkeznek, több stílusban is. Bár régebben is akadt. -
SpazzMaticus
tag
válasz
tankistacica #3 üzenetére
Kijátszani, várós, felejtős, instabuy, stb, stb...
A "gamer" nyelvezet egybites "szépségei"...Ja igen, és mint a WH - univerzummal csak nagyon érintőlegesen találkozó játékos is el vagyok bűvölve a game összetettségétől, a jól összerakott karaktereitől, az okos történetvezetésétől, és nem utolsó sorban az atmoszférájától.
Ez tényleg egy nagyon jó játék lett.
-
myckey
veterán
válasz
Mcdonalds...
szépDe egyébként meg , ez ilyen játék, nem kell meglepődni.
Starfieldben többszöröse duma van, vagy ott van a BDG 3 & RDR 2 etc. ( lehetne példálózni, tovább )Ez a szép benne, lehet művelődni, meg fejleszteni a képességeket in real life, is.
Idő idő idő...az egyébként is megy. -
nubreed
veterán
válasz
Köszi a beszámolót, ez csak megerősít abban, hogy ez egy nagyon jó játék.
-
tankistacica
újonc
Ez a játék egy gyöngyszem bárkinek aki belemerült már a Warhammer 40K világába. Nagyon jól eltalált önazonos karakterek, és egységesen továbbvitt világ, rengeteg új, sosem látott aspektussal. Minden passzol mindennel, gyanúsan több végigjátszást is megér, mert első körre a felét sem fogjuk a lehetőségeknek felderíteni. A döntéseink néha kibogozhatatlanul szerteágaznak, sokszor jobban befolyásoltak az olvasott WH könyvek mint az adott szituáció. Nehéz követni annyi minden történik sokszor, de nagyon szórakoztató. Persze ennek ára van: rá kell szánni az időt az olvasásra.
A játék 51 000 sor szöveget tartalmaz, tehát akinek a McDonalds automata értelmezése is csak makogva megy és/vagy ki akarja jáccani 3 nap alatt (jelzem, a kijátszani szótól hányok...) azoknak csalódás lesz. Fordítást várni kár a közeljövőben, a kánonban rengeteg az olyan kifejezés ami szó szerint műfordított, emiatt az AI fordítás zagyvaság vagy nagyon furcsa lenne. -
nubreed
veterán
Köszönöm a tesztet, én nem is gondoltam volna, hogy ez ennyire jó játék, engem legalább is meggyőzött, be is szerzem.
-
Franklin
addikt
Aki esetleg meg szeretné vásárolni, az Epicen tegye, valami oknál fogva ott kevesebb, mint a felébe kerül, mint Steamen... (itthonról)
Steam: 50 EUR
Epic: ~24 EUR (8.999 HUF)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- CNC topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest