Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jsk
senior tag
válasz
Rexdemon
üzenetére
A Ravenor első része a fordítás miatt borzalmas volt (ketten fordították, nem volt egységes). Maga a történet is gyenge. A fordítással kapcsolatban sok visszajelzést kapott a Tuan. A második rész felnőtt a feladathoz. Illetve az első rész történetének folytatása is már sokkal érdekesebb lett. Az azóta megjelent könyvekkel sem volt probléma. Persze én könnyen beszélek, mert az ország egyik legnagyobb könyvtárával (egy könyv-nagyker) rendelkezem, így nem áll benne pénzem.
Sajnos a Black Library-nál a mennyiség a döntő nem a minőség. Te is megerősítetted azt, amit sokan mások. A minőség nagyon hullámzó. Amikor megszűnt a magyar kiadás, akkor nekiálltam az Angyalok eljövetelét elolvasni angolul. A sorozat szerintem egyik leggyengébb tagjával sikerült megismerkednem angol nyelven

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest