Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerisz23
őstag
Founders packért még bele is szólhatsz a fejlesztésbe,csak az már tényleg combos anyagilag.2500 Ft körül tudsz venni 175 platinát,8 karakterhelyre elég,aztán lehet blueprinteket farmolni
Személyszerint én is vettem platinát,igaz az éves game keretem lemerült,tudtam venni karakterhelyeket,sorakoznak sorba,vaubanhoz helmet hiányzik még.Jó lenne ha raknának be új pályákat,meg az anyagok rátáival csinálnának vmit.Megvan a piros szekrény nyitásához 40%-ot adó kártya,de inkább pénzt farmolni jó.Alerteket is csinálhatnának scavenger helyett mondjuk 5000 circuits jutalommal
tudnám díjazni
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gumi és felni topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Crimson Desert
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Call of Duty: Warzone
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- 27% - HP All-in-One Desktop PC! Intel Core I5-1335U / 16GB DDR4 / 512GB SSD/ Intel Iris XE!
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Személyszerint én is vettem platinát,igaz az éves game keretem lemerült,tudtam venni karakterhelyeket,sorakoznak sorba,vaubanhoz helmet hiányzik még.Jó lenne ha raknának be új pályákat,meg az anyagok rátáival csinálnának vmit.Megvan a piros szekrény nyitásához 40%-ot adó kártya,de inkább pénzt farmolni jó.Alerteket is csinálhatnának scavenger helyett mondjuk 5000 circuits jutalommal
tudnám díjazni