- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
Nem vagyok nagy Wukis, sajnáltam bele a második umbra formát (staffba raktam), uh a frame-ből az exilus hiányzik, meg ha a strengthes buildbe belerakom az umbra formát akkor a spy builden bukok valamit.
A Primal Rage pl mehetne bele, de ahogy írod, akkor valamin veszítesz.
Parazonba mehet a Power Drain. Focusnak meg a Naramon (Void Stalker). Steel Charge, meg Arcane Furyt meg nyilván nem kell mondani, esetleg Arcane Strike.
Ha nagyon overkill akarnék lenni, akkor én a strengthes buildben a cloudod cserélném le dmg buffra, mert ha meleg a talaj én a Tenno transference-t nyomom leginkább a Magus elevate miatt. Plusz a Zenurikból meg jön az energia. De mondom nem vagyok nagy Wukis, és a cloud is jól jön, meg ahogy látod elég tankos is, de ami a lényeg, hogy Wukit a botja nélkül el se tudom képzelni
Amikor ezt a buildet csináltam, Helminth még a kanyarban se volt.
[Strength] [Spy] [Staff]Persze, Melee-ből meg szinte bármelyiket meg lehet buildelni jóra, nem csak a Kronen OP. Pennantból nekem a heavy teljesen bejött, de jó a Reaper is, láttam, hogy a Glavie most elég meta. Tatsut meg Nikanat is nagyon csípem. Plague Kripath is fasza, meg van egy pár. Pl Arca Titronra csináltam Slam buildet de az inkább fun volt mint endgame.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amikor ezt a buildet csináltam, Helminth még a kanyarban se volt.