Hirdetés
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- iOS alkalmazások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
"Az nyilvánvaló, hogy egy kompetetív játékban kell valami rásegítés az egér + billentyűzet kombóval szemben, amivel sokkal precízebben lehet célozni."
Ezzel csak akkor értek egyet, ha nincs crossplay. Van olyan BF player akinek nem hitték el h ki van kapcsolva minden rásegítés annyira aimgod volt kontrollerrel. Szerintem egy közepes kontroller player + rásegítéssel előnyben van egy közepes PC playerrel szemben." ...csalni pedig sokkal szélesebb skálán lehet PC-n, mint konzolon. Ezért sokan - ha az adott játék engedi - eleve tiltják a PC usereket."
Ez sajnos tényleg így van, és teljesen megértem a konzolosokat. Bár az egér+bill kombót konzolon így se lehet megkerülni, legalábbis régen így volt."Szerintem minden esetben irányító eszköz szerint kéne lennie a matchmaking-nek, ami nem zár ki minden csalást, de javít az arányokon."
Ha kompetitív game-ről van szó akkor, teljesen egyet értek veled... egyébként coopban felőlem mosógépen is játszhat a pajti, csak ne legyen sok a pingje ha ő a host
Alapjában örülök a crossplay/cross-save-nek. Ezt sokan várták már, aztán csak reméljük hogy jó is lesz.
#8425Źşë' Pont írtam fentebb, hogy a kuva ephemerával mennyit szoptam, szerintem ott kevesebb mint 10%-ra jött ki nekem a chance. Sistersnél most jobb az arány, de farmolni tuti nem fogom őket.
Pfú a hostmigrationt meg ne is mond, ESO-n húztam a Tenet fegyókat és hostmigration után az esetek többségében nem számolta az xp-t. Persze 90%-ban a host leavelt először... (mondjuk nuke-volttal nyomtam szóval tuti az se tetszett a népeknek, ráadásul most van rá +range Invigoration-öm is
)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 6 G1i - Intel Ultra5-235U , Új
- Eladó PS5 (PlayStation 5) Digital Edition (CD nélküli)
- Apple Watch SE 2gen 44mm, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- OneXPlayer Mini Pro Ryzen7 6800U Win 11 handheld konzol új akku, 7" FullHD, 16GB, 1TB, doboz + tok
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)