Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Szinte mindent meg lehet oldani egyedül is. Talán
. Mondjuk volt már lvl 81 főmufti, akinek lefeküdtünk négyen, annyiszor, hogy elfogyott a revive. Instakillezett a drága, nem is egyesével
. Ezek az assassin alertek borzasztóan kemények néha... a csapat általában akkor esik szét, ha valaki haldoklik. Persze van, aki értelmesen tud játszani egy Maggal, és a többieknek figyelni sem kell a haldoklókra, de ez általában ismerősök, összeszokott emberkék játékában jellemző.
Az új pályák kemények a bosszokkal a végén. Csak pislogtam, mikor szaggatni kezdett, mert egyszerre ötvenen rontottak ránk. Mivel a warframe-ekhez igazítja a szintet, a becsatlakozós játékok általában könnyebbek, bár nehézségtől/pályától is függ. Ha négy harmincas warframe indít egyet, ott már azért van játék.Igazából nemtom pontosan, mire gondolsz, de ahogy nézem ez egy ilyen magyar betegség, hogy coop játékot szingliben tolni, mert "meg tudom csinálni". Eddig mindenki szinglizett, akivel összefutottam, ilyen-olyan okból, bocsássatok meg, de én nem értem. Attól szórakoztató, hogy többen játsszuk.
A legnagyobb ordítva röhögések mindig online meccsekből voltak, nem solo meg private.Ha túl könnyű a játék, akkor lehet törölni a warframe-eket, újból kezdeni a gyártásukat, ahogy én csinálom (van már tíz wf ugye), vagy lvl 10-15 körül mászkálni Erisre, Ceresre, és akkor mindjárt van kihívás, móka, kacagás.
szerk: Az új pályák viszont tényleg zseniálisak. Van ahol már csak falmászással-ugrással lehet továbbmenni, egy pár embernek már beletört a bicskája ebbe is, de hát... ez van. Nekik biztos frusztráló a játék
!
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Battlefield 6
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Autós topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Elektromos autók - motorok
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Seagate IronWolf 4TB HDD 100/100 Beszámítás OK!
- Lenovo LOQ 15IRH8 / i5-13500H / RTX 4060 / 16GB / garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 Ryzen 5 PRO 16GB RAM 256GB SSD FHD Touch 97% akku, szép állapotú
- ASUS Vivobook S15 OLED BAPE Edition (K5504VA) - Full Blue Bundle - 120Hz 3K OLED
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD+,i5-4200U,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Mondjuk volt már lvl 81 főmufti, akinek lefeküdtünk négyen, annyiszor, hogy elfogyott a revive. Instakillezett a drága, nem is egyesével
!