- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Szinte mindent meg lehet oldani egyedül is. Talán
. Mondjuk volt már lvl 81 főmufti, akinek lefeküdtünk négyen, annyiszor, hogy elfogyott a revive. Instakillezett a drága, nem is egyesével
. Ezek az assassin alertek borzasztóan kemények néha... a csapat általában akkor esik szét, ha valaki haldoklik. Persze van, aki értelmesen tud játszani egy Maggal, és a többieknek figyelni sem kell a haldoklókra, de ez általában ismerősök, összeszokott emberkék játékában jellemző.
Az új pályák kemények a bosszokkal a végén. Csak pislogtam, mikor szaggatni kezdett, mert egyszerre ötvenen rontottak ránk. Mivel a warframe-ekhez igazítja a szintet, a becsatlakozós játékok általában könnyebbek, bár nehézségtől/pályától is függ. Ha négy harmincas warframe indít egyet, ott már azért van játék.Igazából nemtom pontosan, mire gondolsz, de ahogy nézem ez egy ilyen magyar betegség, hogy coop játékot szingliben tolni, mert "meg tudom csinálni". Eddig mindenki szinglizett, akivel összefutottam, ilyen-olyan okból, bocsássatok meg, de én nem értem. Attól szórakoztató, hogy többen játsszuk.
A legnagyobb ordítva röhögések mindig online meccsekből voltak, nem solo meg private.Ha túl könnyű a játék, akkor lehet törölni a warframe-eket, újból kezdeni a gyártásukat, ahogy én csinálom (van már tíz wf ugye), vagy lvl 10-15 körül mászkálni Erisre, Ceresre, és akkor mindjárt van kihívás, móka, kacagás.
szerk: Az új pályák viszont tényleg zseniálisak. Van ahol már csak falmászással-ugrással lehet továbbmenni, egy pár embernek már beletört a bicskája ebbe is, de hát... ez van. Nekik biztos frusztráló a játék
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AMD Phenom II X4 B95 processzor
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Gainward GeForce RTX 3060 Ti Ghost OC - dohányos lakásból
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Mondjuk volt már lvl 81 főmufti, akinek lefeküdtünk négyen, annyiszor, hogy elfogyott a revive. Instakillezett a drága, nem is egyesével
!