- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
Mikor vége lett az eventnek, pont elindult a Path of Exile új ligája, uh én most leginkább ott grindolok.
A napi belogolás, relic nyitás, sortie esetleg arbi megvan még, plusz gyártom a formákat az új corpus "lich" fegyókhoz.
Event alatt se volt túl nagy élet az aliban, most kb kong az ürességtől, gondolom mindenki várja az új tartalmakat, addig meg lehet pörgetni mást.
Egyébként, event alatt is meg most is van affi booster. Rendesen meg van könnyítve a kezdő/haladó játékosok dolga, könnyen fel lehet most húzni a motyókat, buildelni, focust farmolni stb. Nekem ráadásul 2-3 naponta boostereket adott belogoláskor is, nem tudom hogy ez szándékos, de régen jó volt ha havonta pottyant egy booster logolásból, sortieból.29-én devstream hátha kapunk érdemi infokat, dátumokat is az érkező új tartalmakhoz.
Ma vége a Glassmaker nightwave-nek is uh költsétek el a pontokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Falchion (HU) 65%-os mechanikus billentyűzet (LUBED + TAPED + DUMPED)
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Megkímélt -
- KOMPLETT Nintendo Swith Oled Csomag
- MSI Katana GF66 11UD, RTX 3050Ti, i5-11400H, 32GB RAM, 512GB SSD, 144Hz
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest