- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt

Neem, az már régebbi cucc.
Hanem mindenki, vigyázó szemetek a Warframe-re vessétek, ebből hatalmas játék lesz! Én szóltam!!! Olyan ütemben fejlődik, hogy az elképesztő... néhány hete még a robotok is vért fröcsköltek, most meg már falon-kötélen csúszkálunk, egyre igényesebb pályákon (az újak nagyon bejönnek).
Egyre élvezetesebbé válik a játék. Ráadásul tökingyen játszható, minden elérhető benne a nincstelen árvák számára is.... 800 mega az egész, mégis gyönyörűségesen szép és nagybetűs FUN! Hatalmas dobás.
Én elég hamar megunok minden AAAAAAA kategóriás hiperreklámozot agyonszart, de ez nagyon élvezetes, tényleg. Lárni, hogy milyen ütemben fejlődik... hát rendesen melóznak a srácok, gondolom dől a lé befelé.
Tuti hatalmas siker lesz, kösz a tippet
!Ha lenne hardcore opció, hogy friendly fire ON, össze is szarnám magam nagy hirtelen a boldogságtól.
Na jó, nem... de örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ausom DT2 Pro elektromos roller
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- AMD Phenom II X4 B95 processzor
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

!