Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Macrodroid
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Yettel topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt

Neem, az már régebbi cucc.
Hanem mindenki, vigyázó szemetek a Warframe-re vessétek, ebből hatalmas játék lesz! Én szóltam!!! Olyan ütemben fejlődik, hogy az elképesztő... néhány hete még a robotok is vért fröcsköltek, most meg már falon-kötélen csúszkálunk, egyre igényesebb pályákon (az újak nagyon bejönnek).
Egyre élvezetesebbé válik a játék. Ráadásul tökingyen játszható, minden elérhető benne a nincstelen árvák számára is.... 800 mega az egész, mégis gyönyörűségesen szép és nagybetűs FUN! Hatalmas dobás.
Én elég hamar megunok minden AAAAAAA kategóriás hiperreklámozot agyonszart, de ez nagyon élvezetes, tényleg. Lárni, hogy milyen ütemben fejlődik... hát rendesen melóznak a srácok, gondolom dől a lé befelé.
Tuti hatalmas siker lesz, kösz a tippet
!Ha lenne hardcore opció, hogy friendly fire ON, össze is szarnám magam nagy hirtelen a boldogságtól.
Na jó, nem... de örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

!