- Hozd magaddal költözéskor a chatbotod!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- iPhone topik
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi 15A néven érkezett a Poco C85x újracsomagolt változata
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
A sok bajusz, gondolom. Időszakos dolog az.
Baruuk nagy királyság - még mindig az egyik kedvencem. :-)
Ma meglett az Aklex Prime, találtam egy csapatot, amelyik Baro reliceket vitt azzal. Így lassan elfogynak a pisztolyok.Amit nem farmoltam ki - Equinox. Megvettem platért, egyszerűbb annyi plat-ot összehozni, mint negyvenszer megcsinálni ugyanazt az assassination pályát. Az nem embernek való. Némi gondolkodás után arra jutottam, hogy meg sem próbálom kiszedni így, nem kínzom magam, ennél jobban szeretek játszani. Maradt még a Grendel, Gauss esett a héten, épül. Még a Nezha Prime van vissza, egy darabja még hiányzik. És akkor nincsen több frame jelenleg.
Lassan ballagok felfelé a ranglétrán. Vannak még állatok a Deimos-ról. Ott kicsit sok a 10 son token, megvárom a frissítést.
Van még egy-két extrémebb cucc, amihez sok erőforrás kell, azokat vadászgatom össze, elég lassan megy, de azzal nincs bajom.
Meg gyártom a halaknak a trófeáit, azok most tetszenek eléggé.
Új hozzászólás Aktív témák
- 15.6-os 7.gen i5, Dell Latitude E5580 notebook olcsón!!!AkciÓÓ!
- Corsair Carbide Series 100R leárazás! AkciÓÓ!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Kingston HyperX Fury DDR4 16GB ram
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest