Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
nálam is volt ilyen és úgy hogy ESO küldit toltam
durva bugok nálam szerencsére nincsenek, necramech szintezésen kívül, de sztem az mindenkinél ott lehet//amit utálok még az az mikor vadászat közben a szitakötők beesnek a víz/föld alá, meg bespawnolnak a lények a falba, beleértve halakat is, onnan aztán sehogy nem lehet őket kiszedni - a vadászat nem könnyű, vagyis az a mennyiség amit kell vadászni, szerencsére már úgy érzem annyit vadásztam, halásztam, meg bányásztam h többet nem kell, mindent megvettem már a családtagoktól is, de ha belegondolok boosterrel augusztus 25. óta eddig tartott a farm az kegyetlen
folyamatos token vétel eladás is gáz szerintem, sokkal normálisabb volt fortuna ilyen szempontból vagy éppen plains, ott még szűz volt az egész elképzelés
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
durva bugok nálam szerencsére nincsenek, necramech szintezésen kívül, de sztem az mindenkinél ott lehet
folyamatos token vétel eladás is gáz szerintem, sokkal normálisabb volt fortuna ilyen szempontból vagy éppen plains, ott még szűz volt az egész elképzelés