- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Win 2: nagyobb kijelző, új csúcs-SoC, marad a 10 000 mAh-s akku
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
teljesen átalakult a játék, azóta a parkour és a melee is, sőt sztem akkor még damage 2.0 sem volt talán (parkourt anno felvonultatták h mit hogyan merre, most annyi update jött ki h ez már talán elmarad), aki sok évet kihagy annak kegyetlen sok minden újdonság van, azért foglalkoztak rendesen játékkal még ha egyesek azt mondják h nincs kontent, max csak nem az adott játékos "szája ízének" való - ez nem egy sima sigle palyer game, a grindre épül az egész, és buildelgetésre
van rengeteg új alapanyag, ezek mellett warframe, fegyó és companion, sőt railjack is megjelent (látom (#7067) 5150head írta már) még valamikor tavaly év végén, lesz mit pótolni Tenno

(#7065) Micsurin btw ez nem az a játék amit ha leteszel ennyi időre és visszatérsz akkor mindent onnan folytatsz ahol abbahagytál, tényleg rengeteg minden megváltozott, mióta warframe a warframe azóta ez van, lényegében a játék még nincs kész állapotban, tehát felfogható egy beta-ként, ezt ki is írja telepítésnél
meg ha valakinek nincs ideje a játékra én azt javaslom bele se kezdjen inkább, mert olyan mint egy tamagocsi, foglalkozni kell vele, annyiban más hogy meg nem pusztul
"Embert is jól elcseszték a World on Fire ulti sokkal használhatóbb volt "
ez nekem is szívfájdalmam volt, sok nerf is volt azóta, saryn is megváltozott, újradolgozzák saját szájuk íze szerint az egészet
(#7073) Micsurin most meg főleg buggol ez után a gigapecs után, pl deimoson archwinggel a föld alatt repkedtem, aztán meg felette, majd megint alatta ^^
(#7075) khalox nekem is tetszik, mondjuk fura hogy alapból nem ad standinget, csak tokenek után :/
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Arc Raiders
- Cyberpunk 2077
- Star Trek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fejhallgatós találkozó
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest