Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
emlekmas
tag
válasz
gerisz23
üzenetére
Csak nekem az a bizonytalan, hogy számít-e egyáltalán, hogy milyen pályán játszok vele. Merthogy a wikia szerint csak az affinity van rá hatással, ugyan úgy, mint a fegyverre és a frame-re. Ha jól értem!
Múltkor nekifogtam egyedül (sentinel nélkül) egy combosabb pályának, corpusok tömkelege dőlt rám, és 4 data-táskával kellett szaladgálni. Fél óra múlva azon gondolkodtam, hogy ha a karakterrel megállok egy adott ajtó előtt, akkor nonstop spammolja-e rám a mobokat a játék?Merthogy rohadtul nem akartak elfogyni. Lényeg a lényeg, 663 killt hoztam össze egyedül azon a pályán, mert valahogy senki nem akart becsatlakozni, én meg egyedül nem tudtam nagyon rohanni. És a poén, a végén a lvl30-as alap framem kapott valami 39ezer (!!!) XP-t. Kár, hogy már nincs hova fejlődnie. Ezért gondoltam, hogy a 3-as sentinel a lvl 20+ pályán egyedül ölve az infestedeket (ő is ledarált vagy 150-et), kellene, hogy lépjen kapásból vagy 3-4 szintet, ehhez képest kapott valami 4 milliméteres csíkot a lvl3 szinten belül.
szerk: szóval egyenlőre úgy tűnik, fehér-affinity-gömb-fetisizmus az egyetlen út a fejlesztéséhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Suzuki topik
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Alkoholista nevelde
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP laptop i5, 8GB, strapabíró katonia szabvány, rengeteg port
- Szinte bontatlan MSI Cyborg RTX 5050 8G! 3év garival!!
- HP ProBook üzleti laptopok - Áfás számlával - 1 év garancia
- SAMSUNG UE85BU8079 215CM 4K SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest