- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ohh, köszönöm!
Sajna a kép nekem nem tölt be, host blokkon van az az oldal nálam sztem.
Voltam már -bevittek anno.
A múltkori event félére gondoltam, amikor valami enemy-k voltak adott pályákon pár óráig és mindenkinek kellett hentelni őket, ment le a %, h mennyit még. Nem tudom a nevét.Vik: Equinox nekem olyan, h valahogy nem az történik, amit szeretnék. Mondjuk Ivara is ilyen volt, pár videó (van az a nyugodt beszédű polgár, nagyon szeretem a videóit, nem keresem meg most a nevét. Sok trükköt, kombót megmutat, elmagyaráz, buildek, stb., tutira találkoztatok vele YT-on) és gyakorlás után egészen belejöttem, azt nem írnám, h beleszerettem, de boldogulok vele. Khorával is jobb a helyzet már, kiszedtem a modot is hozzá.
Van ilyen is, meg van olyan is, mint Wisp és Vauban (vagy korábban Wukong, Ash), h elsőre "kézre áll", mintha már játszottam volna velük... Mondjuk előfordul, h ellapozom a gránátot és mindenki alá kilövőset dobok
biztos szeretnek olyankor...Kellene bótolni, szindikátus modokat, alkatrészeket cserélhetnénk, vagy vennék Tőled (ha plat, akkor inkább ismerősnek adjam már).
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali játékos kérdések órája
- Windows 11
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sajna a kép nekem nem tölt be, host blokkon van az az oldal nálam sztem.
biztos szeretnek olyankor...