- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Yettel topik
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
Ash System: no, biztosan rosszul csinálok valamit, mert amióta játszom ezzel a játékkal, még mutatóban sem láttam belőle.
A Nidus-nál igazat adok a listának, azt inkább megvettem plat-ból, miután már vagy 20 C rotation-re sem adott semmit.
Ugyanígy a Khora sem jön, de már nem is érdekel - abból is ment vagy 8-10 8 körös SO, és egyik részét sem adta még a kettőből (a két "olcsóbb" része megvan, de se sys, se bp, az egyiket azért illett volna így, hogy elvileg 20%-nál is több az esélye papíron leírva). Egyszer biztos beesik majd, amikor húzok frameket.
Ugyanez van az Ivara-val, hibába 20+ hibátlan spy a megfelelő map-eken, nope. Ott is az a két rész, ami nem hajlandó kiesni.Mesa: neki sem álltam még. Az a Node kimaradt.
Chroma az meglenne, csak lusta voltam még a Saryn System-et újból kiszedni az Assassination-ből.
Inkább foglalkozom a Trinity Prime-mal, meg a Soma-val most. Annyira nem vagyok önkínzó, hogy csak azért kiszedjem ezeket, hogy felhúzás után félretegyem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Kés topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- TP-LINK routerek
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A55 5G Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 év Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Dobozos ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF i7-13620H, RTX 4060, 144Hz,
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest