Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Golfórát csinált a Huawei a gyönyörű GT 6 Próból
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
Nekros-nál szerelék a Desecrate-hez a Despoil mod. Ilyenkor nem az energiát használja hozzá, hanem a HP-t (tehát a pirosból megy). Ez mellé szerelhető a Health Conversion mod a Nekrosodra, ekkor a kettő kombinációjaként lesz neki + 1350 armorja. Kicsit húzós a 100000 standing, de az egyik első dolog volt, amit kipofoztam a facehugger-ből. (Lett volna fontosabb is, csak mivel a tavalyi(?) Tennocon videónézés miatt odaadták a Nekros Prime-ot ingyen, ezért egyből építeni kellett, csak mert.
A stack nem fogy akkor sem, ha a Nekros sebződik a Desecrate miatt, arra nem vonatkozik.
A többi augment-et én nem próbáltam hozzá, a Shield of Shadows-t szokták még rátenni, de eddig nem láttam szükségét. Ha nagyon kell, adok egyet ingyé'.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs