Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Íme az új Android Auto!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nah, Nekrossal ~18 perc solo survival ment, energia bajos, hunter adrenaline-t felraktam most, de még nincs kimaxolva a wf a formázás után. Squad energy-t kellett dobálnom, de ment a desecrate. Ezzel kapcsolatban kérdés: ugye ezt csak bekapcsolom és adja, amíg van energia? Mert nem láttam számlálót. Végre sikerült 10 hullát is felkeltenem, megnyugodtam.
Adaptation-al mentem, ezt a shadow izét egyszerűen nem tudom megvenni, mindenki AFK, vagy épp eladta...
Így is 30 mutagen sample lett, meg pár kavat code is. Mondjuk Heliocor-t kellett volna vinnem, a serroval ütve nem adja a kódot...Apropó, Serro. Nagyon tetszik. Már a működése és az animációja, mert amúgy ronda...
1 krumplival, formázás előtt:
És elkezdtem formázni. Corpusra és Grineerre is jó volt Corrosive-al, formázva ezt még lehet fokozni szerintem. De gyanítom, h ez is olyan lvl80 felett kevés lesz, azért majd arbiban kap egy esélyt. Fura, h ilyen alacsony MR-hez kötött, nekem ezt miért nem mondta senki?
Pedig órákat olvastam, h melyik miféle -mondjuk crit-re gyúrtam ez meg stat, gondolom ezért átsiklottam felette.Clem! Grakata! Készül a twin Grakatas, már az egy db is nagyon mókás, Uzi ez. Nyitottam egy rivent hozzá, majd meglátjuk, h mi lesz a vége. Nem egy eidolon-ölő, de poén, kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig órákat olvastam, h melyik miféle -mondjuk crit-re gyúrtam ez meg stat, gondolom ezért átsiklottam felette.