Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog (1)

Nah, Nekrossal ~18 perc solo survival ment, energia bajos, hunter adrenaline-t felraktam most, de még nincs kimaxolva a wf a formázás után. Squad energy-t kellett dobálnom, de ment a desecrate. Ezzel kapcsolatban kérdés: ugye ezt csak bekapcsolom és adja, amíg van energia? Mert nem láttam számlálót. Végre sikerült 10 hullát is felkeltenem, megnyugodtam.
    Adaptation-al mentem, ezt a shadow izét egyszerűen nem tudom megvenni, mindenki AFK, vagy épp eladta...
    Így is 30 mutagen sample lett, meg pár kavat code is. Mondjuk Heliocor-t kellett volna vinnem, a serroval ütve nem adja a kódot...

Apropó, Serro. Nagyon tetszik. Már a működése és az animációja, mert amúgy ronda...
    1 krumplival, formázás előtt:

És elkezdtem formázni. Corpusra és Grineerre is jó volt Corrosive-al, formázva ezt még lehet fokozni szerintem. De gyanítom, h ez is olyan lvl80 felett kevés lesz, azért majd arbiban kap egy esélyt. Fura, h ilyen alacsony MR-hez kötött, nekem ezt miért nem mondta senki? :O Pedig órákat olvastam, h melyik miféle -mondjuk crit-re gyúrtam ez meg stat, gondolom ezért átsiklottam felette.

Clem! Grakata! Készül a twin Grakatas, már az egy db is nagyon mókás, Uzi ez. Nyitottam egy rivent hozzá, majd meglátjuk, h mi lesz a vége. Nem egy eidolon-ölő, de poén, kell. :K

Új hozzászólás Aktív témák