Hirdetés
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nah, Nekrossal ~18 perc solo survival ment, energia bajos, hunter adrenaline-t felraktam most, de még nincs kimaxolva a wf a formázás után. Squad energy-t kellett dobálnom, de ment a desecrate. Ezzel kapcsolatban kérdés: ugye ezt csak bekapcsolom és adja, amíg van energia? Mert nem láttam számlálót. Végre sikerült 10 hullát is felkeltenem, megnyugodtam.
Adaptation-al mentem, ezt a shadow izét egyszerűen nem tudom megvenni, mindenki AFK, vagy épp eladta...
Így is 30 mutagen sample lett, meg pár kavat code is. Mondjuk Heliocor-t kellett volna vinnem, a serroval ütve nem adja a kódot...Apropó, Serro. Nagyon tetszik. Már a működése és az animációja, mert amúgy ronda...
1 krumplival, formázás előtt:
És elkezdtem formázni. Corpusra és Grineerre is jó volt Corrosive-al, formázva ezt még lehet fokozni szerintem. De gyanítom, h ez is olyan lvl80 felett kevés lesz, azért majd arbiban kap egy esélyt. Fura, h ilyen alacsony MR-hez kötött, nekem ezt miért nem mondta senki?
Pedig órákat olvastam, h melyik miféle -mondjuk crit-re gyúrtam ez meg stat, gondolom ezért átsiklottam felette.Clem! Grakata! Készül a twin Grakatas, már az egy db is nagyon mókás, Uzi ez. Nyitottam egy rivent hozzá, majd meglátjuk, h mi lesz a vége. Nem egy eidolon-ölő, de poén, kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
- Újszerű Oled Steam Deck 512Gb ( Garancia 2028 decemberig )
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig órákat olvastam, h melyik miféle -mondjuk crit-re gyúrtam ez meg stat, gondolom ezért átsiklottam felette.