- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Igen, valóban. Ahhoz, hogy az ember élvezze az építkezést, bele kell nyomni legalább 4-5 formát egy Orokin Catalyst után egy fegyverbe. Volt is rámcsodálkozás többször is.
Építettem egy Sibeart rivennel, ott értetlenkedett a muksi, aki eladta, hogy mi a tökért kell ez nekem tulajdonképpen, mikor nem meta weapon, meg amúgy is. Ugyanez volt, amikor kifarmoltam a Glaxion Vandal-t a fractures eventből. Abba is belement 7 forma + 1 riven. Ezt a kettőt csak azért, mert a Frost Prime-nak mégiscsak frost weaponok dukálnak a deluxe skin mellé, na.
Olyan OP most, hogy ÚHH.Utána volt a Phantasma ugyanígy, mert kellett a Revenantnak, mint signature weapon.
Meg a Nagantaka, dettó ugyanígy. Annál megint totál hülyének voltam nézve, hogy minek azt egyáltalán fejleszteni, mikor Ignis Wraith meg Ignis Wraith... meg ott az Ignis Wraith (bottal sem piszkáltam). Egy orosztól vettem a rivent, csóválgatta a fejét az is.És még sorolhatnám (Astilla, Phage, Tiberon, Tigris - addig nem hagytam békén őket, amíg ki nem derült, mi a kb. max. amit ki lehet hozni belőlük).
Én így játszom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gyúrósok ide!
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy Watch 8 44mm Fekete BT
- Nitro AN16-42 16" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- ÚJ MacBook PRO 14,2 M5 CHIP (2025) 16GB/512GB MEDIAMARKT számla! 3 év Apple garancia! Apple Care+!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Olyan OP most, hogy ÚHH.