Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Szlovákiában már debütált a Honor 600 Lite
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
Nekem is epul par cucc, de warframe-bol meg mindig csak az Ash blueprintem van meg, es meg mindig nem esett hozza semmi part.

Viszont erdekes hogy csak ugy megjelent 2 blueprint a foundry-mban, egy kard meg egy warframe part (nem emlekszem a nevukre), bar lehet felszedtem oket csak nem figyeltem, erdekes.
Tegnap lattalak fent meg rad is irtam de biztos leleptel mar mert par percre ra mar offline voltal.
Mostanaban nem sokat tolom sajnos, keves idom van jatszani es a LoL az elso szamu jatekom, de azert igyekszem felnezni ha csak nehany palya erejeig is.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/12,5"/!!!
- Vivobook Pro 14" 3K OLED i7-11370H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Számítógép és telefon segítség Windows, Android, iPhone (online vagy személyesen)
- ZOTAC RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 Twin Edge Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone Air 256GB BONTATLAN (1év Gyártói Garancia) - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest