- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tarolt az indiai piacon a Realme P4 Lite 5G
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Vagy úgy kell, hogy belerakod egy arca plasmorba, aztán mivel azzal elég jól el lehet lenni minden küldin, amikor éppen nem szintezel primary fegyót, akkor azzal mész...és szép lassan gyűlik. De szerintem ha pl. szereted a defenset, akkor akár a frost-prime is jó lehet.
Én külön nem foglalkoztam ennek a farmolásával, csak raktam ebbe-abba. Talán az egyik iskolából még nincs kinyitva 3, a többi mind open. Mondjuk én kaptam két lencsét barátoktól, egyet meg vettem.
Ember + emberprime, sarynprime, akstiletto és arca plasmorban van nekem. Ami az emberben van, az gyűlik kevésbé, mert amint lett belőle prime, azt használtam... kicsit lehet még elő kell venni.Amúgy fogalmam sincs, mire való, vagy hogy kell használni ezt az iskolásdi dolgot, csak kimaxolódott lassan. Mire rájövök, hogy mire kell, legalább nem kell a farmolással foglalkozni.

Új hozzászólás Aktív témák
- EliteBook 860 G11 27% 16" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ProBook 440 G9 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo Ideapad Slim 3 - 16"WUXGA - i5-12450H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 32GB RAM 1TB SSD! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest